Cristina Cioran e mamă singură. Cum se descurcă cu fetița ei: „Eu am obișnuit-o pe Ema să doarmă singură”

Cristina Cioran e mamă singură după despărțirea de Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale. Vedeta s-a mutat alături de mama ei, care o mai și ajută cu creșterea Emei, care în curând va împlini doi ani de zile.

În urmă cu aproape doi ani, Cristina Cioran a adus pe lume o fetiță absolut superbă, care i-a schimbat complet cursul vieții. Invitată în platoul emisiunii „Vorbește Lumea', vedeta a oferit declarații cu privire la viața de mămică.

„Atunci când ai copii, poți să te distrezi în continuare! Poți să mai ieși, să te mai distrezi… Fiica mea a început să meargă, trage de toate alea. Nu putem merge în nicio vizită, dar măcar putem merge la restaurant. Am timp și pentru mine, dacă vreau. Sunt o mamă relaxată! Nu știu de ce, asta vorbeam și cu o prietenă mai devreme. Eu am obișnuit-o pe Ema să doarmă singură. Dimineața pe la 5-6 îi fac un biberon și până pe la ora 12 doarme. Mai stă mama cu ea când am nevoie de timp', a spus ea.

fetita-cristinei-cioran-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Cristina Cioran s-a despărțit de Alex Dobrescu

În toamna lui 2022, Cristina Cioran a anunțat despărțirea de Alex Dobrescu, tatăl fetiței sale. Cei doi aveau planuri de căsătorie, dar au decis în final să o ia pe drumuri separate. Acum au o relație bună de dragul fiicei lor.

Alex Dobrescu o vizitează pe fetița lor, Ema, care petrece mult timp cu bunica, mama vedetei. „Mama mă ajută foarte mult, chiar o voi lasă câteva zile la mama pe Ema, în perioada următoare, ca să pot să fac filmările pentru cooking show.

Cu Alex, fostul meu iubit, bărbatul cu care am un copil sunt în relații foarte bune și este foarte implicat. Am observat că Ema, fiica noastră, este foarte fericită când se vede cu el', a declarat Cristina Cioran pentru Click.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete