Ce i s-a întâmplat lui Dan Ursa când s-a întors la muncă. Câștigătorul Survivor 2023 e șocat: „Este greu de explicat”

Dan Ursa s-a întors la muncă după ce a câștigat Survivor România 2023 și premiul în valoare de 100.000 de euro. Învingătorul a avut parte de surprize la întoarcerea în țară, e oprit de oameni pe stradă pentru a-l felicita, însă cei mai mândrii de el sunt colegii lui.

Invitat miercuri în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Dan Ursa a povestit cum a ajuns să participe la Survivor 2023. „Pe mine m-a trimis exact reclama de la PRO TV. La casting, mai ales la proba de înot, când i-am văzut pe ceilalți la bustul gol, mi-am zis: Ce caut eu aici?. Nu m-am așteptat. Cred că de aia am ajus atât de departe. M-am dus să mă joc, să mă bucur de experiență. Eu m-am bucurat că am fost selecționat să ajung acolo. (…)

Eu nu am făcut sport în viața mea, mai jucam fotbal. Dacă se pune mersul pe bicicletă… La Survivor, am dat tot, am tras pe traseu. Eu psihic am dus-o foarte bine acolo. Pe partea fizică am avut probleme: în ultimele 2-3 săptămâni se resimțea lipsa hranei. Am pierdut 29 de kilograme. La ultimul joc, deja nu mai puteam. Mă țineam de obstacole să nu cad', a mărturisit câștigătorul, conform protv.ro.

Dan Ursa a mai menționat că pe tot parcursul competiției a încercat să fie înțelegător și tolerant. „Să supraviețuiești înseamnă să fii om'. „Erau răutăți, dar eu am o toleranță mai mare. Drept să vă spun, eu nici nu țin minte răutăți din astea, nu mă încarc cu ele. Eu am rămas cu toții într-o relație foarte bună. Vineri o să mă întâlnesc cu Alin Chirilă în Cluj'.

Dan-Ursa-castigator-Survivor-2023-1-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Dan Ursa a spus că s-a întors deja la serviciu. „Chiar astăzi am fost aici la muncă, în București. M-au primit colegii senzațional' (…) „Faptul că am fost votat pentru mine a fost ceva de vis. Este greu de explicat. Până acum, aveam emoții să îmi fac singur selfie, acum mă oprește lumea pe stradă'.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, mai 2023:

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete