Cristina Cioran a văzut-o pe Ema! Care este starea de sănătate a micuței?

Cristina Cioran împărtășește cu fanii săi toate detaliile despre starea de sănătate a fetiței ei născute prematur pe data de 18 iulie.

Acum câteva zile, vedeta și-a vizitat mama la Constanța și imediat după ce s-a întors a mers la spital pentru a-și vizita micuța. Cristina le-a mărturisit fanilor că Ema face progrese incredibile și ia în greutate. Mai mult decât atât, proaspăta mămică le-a mulțumit tuturor pentru mesajele pe care le-a primit și pentru numeroasele cuvinte de încurajare.

„Vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe car emi le-ați trimis și pentru toate încurajările! Sunt mult mai încrezătoare datorită vouă. N-am știut că sunt atâtea situații similare. Fetița e bine. A început să ia în greutate. Am văzut-o, zâmbește. E bine, e foarte bine îngrijită. Vă mulțumesc mult și apreciez fiecare mesaj pe care mi-l transmiteți. Fiecare gând de la voi înseamnă foarte mult pentru mine', a declarat Cristina Cioran pe Instastory.

Dacă unii dintre fanii săi o susțin pe Cristina și știu că are nevoie de multă putere pentru a depăși aceste momente, Cristina Cioran a primit numeroase critici că a plecat pe litoral în loc să facă planton în fața spitalului în care este fetița internată. Motiv pentru care vedeta s-a văzut nevoită să explice de ce a plecat preț de o zi la Constanța să-și viziteze mama.

„Simt nevoia să dau niște explicații. Am fost o zi la mama, eu sunt din Constanța și am fost o zi la mama. Sunt lucruri pe care trebuie să le discutăm, pe care trebuie să le facem și de multe ori nu este suficient un telefon. Îi mulțumesc iubitului meu că nu mă lasă să stau în casă, să pic în vreo depresie și cu orice ocazie mă scoate din casă. Mi-e foarte greu să accept situația, dar asta este', a spus Cristina Cioran.

Cristina Cioran a născut-o pe Ema la doar 29 de săptămâni din cauza unor complicații. Atât ea, cât și soțul ei le-au cerut oamenilor să se roage pentru micuța lor. Vedeta este externată, iar fetița a rămas în spital sub supravegherea medicilor. La scurt timp după ce a adus-o pe lume pe micuță, Cristina și soțul ei i-au îndemnat pe oameni să se roage pentru sănătatea fetiței lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete