Cristina Ciobănașu suferă enorm după Vlad Gherman. Ce mesaj a postat vedeta în miez de noapte?

Cristina Ciobănașu suferă enorm după Vlad Gherman. Ce mesaj a postat vedeta în miez de noapte?

O despărțire nu este deloc ușoară pentru nimeni cu atât mai mult cu cât ea vine la capătul unei relații în care ai investit cele mai profunde și frumoase sentimente. Efectiv, ai senzația că toată lumea se prăbușește în jurul tău, iar de acest lucru s-a convins și Cristina Ciobănașu.

Artista suferă enorm după despărțirea de Vlad Gherman, care a fost anunțată în urmă cu aproximativ o săptămână prin intermediul unui filmuleț postat pe Instagram.

Deși cei doi au ținut să precizeze că vor rămâne în continuare prieteni și că vor fi alături unul de celălalt în momentele grele, se pare că actrița face cu greu față despărțirii de bărbatul care i-a stat alături timp de nouă ani.

Suferința vedetei postului de televiziune Antena 1 se oglindește în mesajele pe care aceasta le postează pe rețelele de socializare seara, înainte să-și așeze capul pe pernă.

Cea mai recentă astfel de postare i-a emoționat pe fanii Cristinei, care arată că încearcă să-și revină din acest șoc și să arate că există viață și după despărțire.

„Chiar și atunci când cazi, chiar și atunci când nimic nu merge așa cum te-ai așteptat, fii mândru de tine. Ai încercat și nu este nimic mai curajos decât încercarea', a scris fosta logodnică a lui Vlad Gherman.

În ceea ce îl privește, actorul suferă și el cumplit și recunoaște că traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața lui.

De altfel, despărțirea de Cristina îl consumă enorm pe Vlad din punct de vedere psihic, acesta anunțând că merge la psiholog.

Mai mult decât atât, el spune că slăbit nu mai puțin de 7 kg într-o săptămână și a anunțat că, în prezent, locuiește la sora lui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete