Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, amănunte picante despre povestea lor de iubire! Cum s-au cunoscut cei doi?

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman sunt cântăreți și actori, iar cei doi fac o echipă bună atât în proiectele profesionale, cât și în viața de zi cu zi. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale unui serial care a făcut furori în rândul adolescenților la acea vreme.

Povestea lor de iubire durează de șase ani, timp în care au trăit împreună momente importante și extrem de frumoase, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, amănunte picante despre povestea lor de iubire

Cântăreți și actori, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au făcut parte din aceeași trupă muzicală  care s-a bucurat de un mare succes, au jucat în diverse proiecte actoricești, ultimul dintre ele fiind „Fructul oprit', serialul care își va continua povestea la Antena 1, cu un nou sezon.

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață i-a petrecut în locul natal. Bunica ei a fost cea care a introdus-o în lumea artistică, învățând-o încă de la o vârstă fragedă secretele mai multor instrumente muzicale. Tot de la bunica sa a învățat și tainele muzicii populare. A participat la diferite festivaluri și a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale. Viața ei s-a schimbat, în anul 2008, când a participat la o cunoscută emisiune tv.

Vlad a mărturisit că a fost pasionat de actorie încă din copilărie, însă cea care a făcut ceva în acest sens pentru a-l ajuta a fost mama lui. Ea l-a înscris pe Vlad, fără ca el să știe, la castingul unui serial, unde a cunoscut-o pe Cristina. De atunci au urmat multe alte proiecte, iar cunoștințele actoricești și le-a dezvoltat la UNATC. Astăzi, în cadrul emisiunii „Totul pentru dragoste', telespectatorii pot afla mai multe despre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman și a lor poveste de iubire.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cristina Ciobănașu, schimbare radicală de look pentru cel de-al doilea sezon „Fructul oprit'. Cum arată acum actrița

Cum se va sfârși primul sezon al serialului „Fructul oprit'? Tudor Caragea descoperă că a fost trădat

Petru Păun, dezvăluiri neașteptate din culisele serialului „Fructul oprit': „Cea mai mare provocare a fost…'

Cum se menține în formă actrița care o interpretează pe Sonia din serialul „Fructul oprit': „Pentru mine, somnul de calitate e aur'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete