Cristina Chiriac, câștigătoarea trofeului Femeia Anului 2016 la categoria Antreprenoriat la feminin

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Este doctor în economie cu o vastă experiență în management, acumulată pe parcursul a peste 15 ani de activitate, în sectorul administrativ și cel privat.

Cristina este Ambasador al antreprenoriatului feminin, făcând parte din “Reţeaua Europeană a Femeilor Ambasadoare ale Antreprenoriatului”. Pentru că este și mamă, nu doar femeie de afaceri, s-a implicat în mai multe proiecte de caritate, dintre care amintim balul „Inimi albastre', pentru susținerea și strângerea de fonduri pentru copiii care suferă de autism.

În prezent, Cristina Chiriac este  Președintele Asociației Naționale a Antreprenorilor. În această calitate a organizat în noiembrie 2016 Conferința Internațională Beauty of Entrepreneurship, prima conferință internațională din România, dedicată antreprenorilor.

“Flori de ie” reprezintă cel mai recent proiect de suflet al Cristinei Chiriac; în el se regăsesc toate motivațiile de responsabilitate socială pentru care militează: antreprenoriat, dezvoltare rurală, egalitate de șanse, promovarea valorilor românești! După decernarea trofeului, 'Flori de ie' a continuat să promoveze valorile românești în expoziții internaționale la Viena, Moscova, Shanghai, Dubai, New York, Bratislava, Londra.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro