Cristina Bâtlan a născut prematur. Fiul ei cântărea doar 815 grame: „Au vrut să-l arunce la gunoi”

Cristina Bâtlan a născut prematur, iar fiul ei cântărea doar 815 grame. În urmă cu 19 ani, antreprenoarea devenea mamă pentru prima dată.

În prima ediție a emisiunii „Șef sub acoperire', Cristina Bâtlan a povestit care a fost cel mai greu moment al vieții sale. Antreprenoarea a devenit mamă în urmă cu 19 ani, atunci când l-a născut prematur pe Adi. Copilul a cântărit doar 815 grame la naștere, iar medicii nu îi dădeau șanse de supraviețuire.

„Roberto (nr. fostul soţ al Cristinei), în momentul în care Adi s-a născut, a spus că acest copil dacă are gena mea şi a ta nu are cum să moară, el trăieşte. Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externarea din spital scria avort. Şi Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator', a povestit Cristina Bâtlan.

Și-a văzut fiul la trei zile după ce l-a născut. „Copilul a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui era infimă, nu exista. Eu nu l-am văzut în primele trei zile, l-am văzut abia după trei zile. Am văzut un copil care râdea. I-am cerut surorii mele să-mi facă haine pentru Adi, i-am spus să se ducă să ia un costum şi să îl taie la jumate. Era foarte, foarte mic. Mi se părea superb. Adi nu se poate uita la pozele cu el şi nu înţelege cum îl vedeam superb', a mai spus ea.

cristina-batlan-si-fiul-eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Adi a mai avut o problemă medicală și la scurt timp după ce a venit pe lume a fost operat la ochi. „L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia să se nască. Înainte de operaţie am contactat peste 90 de doctori. Din păcate, cei mai buni fie nu erau în România, fie nu aveau aparatura necesară. Până la urmă, am găsit un medic în România care l-a operat şi a făcut o treabă extraordinară. Acum, Adi este perfect. A recuperat tot! Este perfect din punct şi din punct de vedere locomotor, şi din punct de vedere cerebral.'

A divorțat în urmă cu aproape 4 ani în mare secret, după o căsnicie de 26 de ani. Cristina Bâtlan a rămas în relații bune cu tatăl copilului ei, ba chiar a fost și la nunta lui cu actuala soție. De asemenea, nici vedeta nu este singură, în viața ei există cineva, iar băiatul ei l-a cunoscut pe noul partener.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete