Bebe Cotimanis o susține pe Ada Dumitru, fata lui vitregă, la Survivor România 2023: „I-am dat un sfat, să nu intre în scandaluri”

Ada Dumitru e concurentă la Survivor România 2023 în echipa Faimoșilor. Ea e actriță, dar și fiica Iuliei Dumitru, care e partenera de viață a actorului Bebe Cotimanis. Astfel, tânăra e susținută în concurs de toți cei de acasă, dar mai ales de familia ei.

Bebe Cotimanis a recunoscut că nu pierde nicio ediție Survivor România 2023, se uită cu sufletul la gură, mai ales că Ada concurează. „Eu și soția mea ne hârjonim și mai puternic pentru că Ada noastră, Ada Dumitru este concurentă la Survivor. Stăm și ne uităm… ce Champions League, ce chestii de astea. Să vezi când o ia Ada prin noroaie. Aoleu, aoleu ce nenorocire e!

Când câștigă Ada urlăm de parcă a dat Steaua gol. Parcă este cel mai frumos gol dat de Messi, alea două puncte câștigate de Ada. Ne apucăm să o votăm pentru că a intrat la baraj, ca să zic așa. Asta este ca o piesă pe care o trăim de trei ori pe săptămână. Luni, marți și miercuri așteptăm liga noastră de suflet care este Ada', a declarat Bebe Cotimanis pentru fanatik.ro.

Totodată, Bebe Cotimanis, care face parte din showbiz de mulți ani de zile, a avut și sfaturi pentru fiica lui vitregă. „I-am dat un sfat, să nu intre în scandaluri. Iar unitatea de măsură atunci când câștigă, ca și atunci când pierde, să nu fie orgoliul. Pentru că, diferența dintre a pierde și a câștiga în viață, dar și într-un concurs oarecare uneori este de o zecime de secundă. O fracțiune de secundă. Și, diferența dintre tine ca învingător și cel care este învins este minimă.

I-am zis și să respecte tristețea celorlalți. Aproape, nu știu dacă aș fi în stare, că eu am o vârstă acum, să mă bucur atât de tare când aș câștiga. Ca să nu-i deranjez pe ceilalți. Dar, în niciun caz nu aș intra în niciun conflict cu ei și să mă apuc să-mi bat joc de ei că v-am făcut, că v-am tras-o. Pentru că, în următoarea fază te împiedici și ți-a tras-o Cel de Sus de nu vezi, pentru că ți-ai bătut joc de creația Lui, de seamănul tău', a mai spus Bebe Cotimanis.

În prezent, Ada e una dintre cele mai puternice concurente de la Faimoși, ea aduce mereu puncte pentru echipa ei. Bebe Cotimanis a văzut cât e de puternică, dar recunoaște că își face și griji pentru ca tânăra să nu se accidenteze pe trasee. „Stau cu Iulia și mă uit. Când cade unul, indiferent de unde este scoatem un țipăt, un oftat – Doamne, de ce se întâmplă! Stăm îngrijorați seară de seară să vedem ce se întâmplă cu Ada. Ne facem griji să nu se accidenteze.

Și Jorge, care era bine făcut… deși nu contează chestia asta. Din fericire, Ada aleargă extraordinar. S-a antrenat înainte. S-a dus la sală, a alergat pe teren. A făcut mișcare. Am învățat-o și eu să dea cu portocale prin cameră. Țintă, chestii. Ea este o fire sportivă. S-a aruncat cu parașuta, s-a agățat de turnuri, avioane. A mers cu cămila. Îi place adrenalina. Îi place să încerce lucruri pe care nu le-a mai făcut niciodată', a completat actorul.

„Asta cu Survivor este o binecuvântare pentru că face lucruri care-i vor folosi. Și, uite, le face pe termen lung. Să începi de la hrană puțină, de la senzația de foame… pe care nu a avut-o, din fericire. Mă bucur mult că o trăiește acum. Altfel va aprecia lucrurile. Pentru meseria Adei ceea ce i se întâmplă acolo este o binecuvântare. Să înveți din clipe extreme, se lățește sacul emoțiilor și pentru un actor este esențială chestia asta.', a încheiat actorul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete