Cristina Bâtlan a dezvăluit că celebrul Cătălin Botezatu îi este dator. Cum a reacționat designerul: „Este vorba despre…”

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Cristina Bâtlan a povestit că celebrul Cătălin Botezatu îi este dator de mulți ani de zile. El a auzit declarațiile și a reacționat.

Cristina Bâtlan a declarat în emisiune la Cătălin Măruță că i-a dat lui Cătălin Botezatu țesături în valoare de 5.000 de euro, scrie Fanatik.

„Cătălin Botezatu, 5000 de euro. I-am dat țesături pe care nu le-a plătit și am considerat că este un împrumut pierdut', a declarat jurata de la Imperiul Leilor.

catalin-botezatu-despre-cristina-batlan-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pentru Fanatik, Cătălin Botezatu a declarat că a rezolvat situația cu Cristina Bâtlan. „Este vorba de începuturile mele ca și designer. Atunci când lucram cu altcineva și, într-adevăr s-au luat materiale, foarte multe materiale… Pe vremea aceea, Cristina cred că era singura care vindea materiale de cea mai bună calitate.

Și atunci, fără doar și poate, toată lumea mergea la ea și cumpăra materiale. Dar nu eu mă ocupam de achiziții, nu eram în poziția de a face plăți și așa mai departe și bineînțeles că nu puteam să controlez acest lucru. Mai ales că, repet, nu făceam eu aceste operațiuni. Nu eu le manageriam. Vorbesc de acum 30 și ceva de ani. Din păcate persoana care se ocupa și cu care lucram nici nu mai există printre noi. Între timp, eu și Cristina am rezolvat totul, de comun acord', a declarat designerul Cătălin Botezatu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete