Cristina Bălan, incident revoltător într-o parcare din Capitală: „Îți doresc să nu ai parte de vreun handicap și să nu te simți umilită cum ne simțim noi”

Cristina Bălan a avut parte de o întâmplare neplăcută într-o parcare din București. Fosta câștigătoare de la „Vocea României' s-a certat cu o doamnă după ce i-a atras atenția acesteia că a parcat pe locul destinat persoanelor cu dizabilități.

Artista este mama unor gemeni care au fost diagnosticați cu sindromul down și se confruntă de multe ori cu oameni care nu respectă drepturile persoanelor cu dizabilități. Cristina Bălan a povestit ce s-a întâmplat într-o parcare din București când ea i-a atras atenția unei doamne că a parcat într-un loc total nepotrivit. După ce a fost mustrată de artistă, doamna respectivă a luat-o la rost.

„Dragă doamnă care te-ai opărit când ți-am atras atenția că ocupi abuziv un loc de parcare pentru cei cu dizabilități, doresc să-ți transmit următoarele:

– Erai cu două copile preadolescente, care îți vor urma exemplul și nu se vor sinchisi de cei care au un handicap fizic sau psihic. Asta înseamnă lipsă totală de empatie, omenie sau respect.

– Erau locuri goale de parcare în preajma acelui minunat și irezistibil loc destinat celor cu dizabilități, doar că ție nu ți-a păsat, probabil că nici nu ai văzut indicatorul sau marcajul de pe asfalt. Asta pentru că nu-ți pasă decât de propria persoană, cel mai probabil. Dacă ar fi fost o greșeală din neatenție și atât, ai fi spus măcar ‘scuze, mea culpa, dar tu te-ai iritat și mi-ai spus că vorbești la telefon și nu ai chef de morala mea.

– Una dintre copilele tale a lăsat si căruciorul mare de cumpărături pe locul de alături, tot destinat celor cu dizabilități, blocând astfel încă un loc de parcare pe care sa-l ocupe vreun șmecher ca tine (cei care chiar au nevoie nu pupă asemenea locuri bune)', a scris Cristina Bălan pe Facebook.

„Ai avut tupeul să-i răspunzi obraznic soțului meu'

Câștigătoarea de la „Vocea României' i-a sugerat femeii respective să se pună în locul persoanelor cu nevoi speciale. Cristina Bălan și soțul ei au dat peste multe astfel de persoane atunci când au mers undeva împreună cu copiii.

„- Chiar si persoanele cu handicap au voie sa iasă din casă și să meargă la cumpărături, iar aceste locuri de parcare destinate lor sunt drepturi câștigate după niște lupte ale unor persoane. (…)

– Ai avut tupeul să-i răspunzi obraznic soțului meu, cum că nu ne-ai încurcat cu nimic, ce atâta zarva. Data viitoare vom suna la poliție și le vei da lor aceleași explicații, să vedem daca te mai ține tupeul. Nu ne-ai încurcat astăzi, dar alte dăți nu am putut să parcăm pe locurile acestea, cu copiii după noi, pentru că cineva ca tine s-a simțit la fel de ‘neîncurcător și, din comoditate, a făcut la fel ca tine. Si, oh, câți sunt ca tine!…

Cristina-Balan-copii-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

– Îți doresc, din tot sufletul chiar, să nu ai niciodată parte de vreun handicap și să nu te simți umilită cum ne simțim noi când dam de cei ca tine.

Noi nu suntem cerșetori! Noi avem dreptul la viață cât se poate de normală, de aceea unele facilități care COMPENSEAZĂ lipsuri cu care ne confruntăm și pe care nu vi le dorim!

Locul de parcare pentru dizabilități nu este o fiță, este o necesitate! El a fost câștigat de către oameni care au luptat să le facă viața mai ușoară celor cu nevoi speciale. De ce îți bați joc tu?', a mai scris cântăreața.


Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete