Cristina Bălan e însărcinată. A dezvăluit sexul și numele bebelușului: „Băieții sunt foarte încântați”

Cristina Bălan a anunțat astăzi, 13 septembrie, prin intermediul unei postări pe Facebook că este însărcinată. Cântăreața care a câștigat „Vocea României' mai are doi copii, doi gemeni care suferă de sindromul Down.

Cristina Bălan este însărcinată în 23 de săptămâni și va avea o fetiță căreia i-a ales deja numele: Nadeea Sofia.

„Vă împărtășesc și vouă bunavestire, după o lungă perioadă de discreție. Astăzi se împlinesc 6 luni de când a apărut Minunea în viața noastră: Nadeea Sofia ♥️ Băieții sunt foarte încântați că vor avea o soră. Nouă încă ni se pare ceva extraordinar 🙏🏼', a scris vedeta, care a și distribuit două fotografii în care apare cu burta la vedere. Pozele sunt realizate de fotograful Elena Monica Jilăveanu.

cristina-balan-insarcinata-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Are doi gemeni cu sindromul Down

În 2013, la maternitatea Polizu din București, Cristina Bălan a născut doi băieței, pe Toma și Matei. Ei au sindromul Down. Recent, vedeta și-a retras copiii de la școală. Într-un interviu pentru Fanatik, vedeta a dezvăluit motivul pentru care băiețeii ei cu sindrom Down nu mai merg la o unitate de învățământ, acum ei i-au lecții acasă chiar de la mama lor.

„Noi nu am avut noroc cu școala, cu un cadru didactic căruia să îi pese de noi. Să facă un pas dincolo de fișa postului. Noi avem lege, și nu mai pot cu legile astea, că copiii speciali au dreptul la învățământul de masă, dar nimeni nu face nimic pentru ei, de fapt.

Nu ai manuale adaptate, nu ai profesori de sprijin,… E ca și cum i-ai spune: Tu, în căruciorul cu rotile, ai dreptul să urci scările astea, dacă vrei. Este treaba ta. Dar eu nu îți ofer rampă, tu urcă, eu nu am nimic împotrivă!’, a declarat Cristina Bălan.

Totodată, ea a mai precizat care sunt motivele pentru care nu i-a mai dus la școală. „I-am retras de la școală, pentru că a început să devină un mediu nociv pentru ei. Dacă un adult nu știe să gestioneze o situație de genul acesta și începe să îi ferească pe copiii tipici de copiii speciali, atunci ei încep să se simtă izolați. Încep să dezvolte o anumită atitudine, fără să aibă vreo vină neapărat, dar există.

Ei nu sunt violenți, dar dacă văd violență, pot să o preia. Dacă văd alți băieței că dau cu piciorul sau se hârjonesc și fac gesturi, le preiau și ei. Dar problema este că la un copil tipic se scuză lucrurile astea, că e copil. Dar la copilul special se spune că are o problemă de comportament’, a mai spus vedeta pentru fanatik.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete