Cristi Borcea își dorește al zecelea copil. Declarațiile Valentinei Pelinel: „Nu-i nicio problemă, dar…”

Valentina Pelinel a surprins cu cele mai recente declarații. Pentru click.ro ea a mărturisit că soțul Cristi Borcea își dorește al zecelea copil.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt împreună de ani de zile. Au un băiețel, pe Milan, dar și pe gemenele Rania și Indira. Din alte relații, omul de afaceri mai este tatăl a șase copii, dar nu se oprește aici. Acesta vrea și al zecelea copil.

„Sincer, mi-am dorit să am copii de la un punct în viața mea, dar când ești foarte tânăr nu te gândești la asta. Nu m-am gândit, nu am fost genul care să zic că o să fac copii la vârsta de…și o să fie atâția sau o să fie băieți sau fete. Nu m-am gândit niciodată! Dar, atunci când am simțit că vreau să am copii, am simțit cu tot sufletul. După ce s-a născut Milan parcă am simțit că nu e momentul să mă opresc.

Mi-am dorit mai mult de atât. Am descoperit sentimentul maternității. Mi-am dorit să aibă frați și uite că are două surori!', a declarat Valentina Pelinel pentru click.ro.

Cristi Borcea vrea al zecelea copil, dar Valentina Pelinel e mai rezervată. „Lui Cristi îi plac copiii, și-ar mai dori, nu-i nici o problemă, dar, sincer, suntem bine pentru că nouă copii necesită multă atenție, e multă responsabilitate.', a mai spus vedeta.

cristi-borcea-al-zecelea-copil-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Fostul acționar de la Dinamo are trei copii cu Valentina Pelinel, dar și-ar mai dori încă unul. Cristi Borcea, în vârstă de 50 de ani, are 9 copii, cu vârste între un an și opt luni și 23 de ani, cu patru femei. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo îi are cu Mihaela, Alex și Gloria, cu Alina Vidican şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete