Crina Matei a vorbit despre momentul în care a fost victima hărțuirii sexuale. A mers la Poliție să-și reclame superiorul

Crina Matei a povestit că a fost victima hărțuirii sexuale în urmă cu 13 ani. La vremea respectivă, actrița a avut curajul să meargă la Poliție și să-și reclame superiorul.

„În 2009 mi s-a întâmplat. Ce s-a întâmplat după ce am fost la Poliție? Nimic! Tocmai de aceea femeile nu spun nimic despre hărțuirea sexuală. Fenomenul este extrem, extrem de întâlnit. Și nu numai în meseria noastră, dar mai ales. Noi, actrițele suntem mai expuse, nu neapărat mai frumoase, poate de aceea se întâmplă mai des. Cunosc o mulțime de femei care par abordabile, care lasă senzația «că e loc», care dau impresia care ilustrează vorba «Bărbatul este dator să încerce». Iar asemenea lucruri mă supără din cale afară. Ține de prejudecată, de un anumit soi de mentalitate', a povestit Crina Matei.

Crina-Matei-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actrița este o femeie frumoasă care atrage atenția, iar acest lucru a venit la pachet și cu o situație delicată. Crina a povestit că a fost victima hărțuirii sexuale, fiind pusă în situația de a rezista presiunii. În anul 2019, vedeta și-a reclamat superiorul.

„Eu am vorbit. Dar nu aș fi făcut-o nici atunci dacă lucrurile nu ar fi avansat și nu ar fi ajuns într-un punct care deja nu mai era controlabil. Dura de ceva timp, nu era prima oară când se întâmpla, dar contextul a construit situația în așa fel încât a pus în aplicare ceea ce s-a petrecut.

Domnul în chestiune mi-a spus, la un moment dat: «Indiferent dacă vei accepta sau nu vei accepta, conștiința publică va ști că a fost ceva între noi». A fost și o răzbunare a lui. Spusă foarte clar. Nu putea să conceapă că toată lumea cădea, iar eu mi-am permis să nu (…).

Ceea ce e foarte grav este că noi eram și prieteni de familie. Datorită relațiilor și conexiunilor pe care le avea, au fost construite niște subiecte de presă care au ajuns în spațiu public și care menționau lucruri care schimbau complet sensul adevărului. Se ajunsese să se vorbească despre Crina Matei și directorul de la Operă', a spus, pentru FANATIK, Crina Matei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete