Crina Mardare, surpriza de la „Te cunosc de undeva!”

Crina Mardare este una dintre cele mai cunoscute profesoare de canto de la noi din țară. Aceasta revine pe micile ecrane în emisiunea „Te cunosc de undeva'.

Sezonul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva' va avea opt cupluri de concurenți, iar celebra Crina Mardare li se va alătura pentru a-i antrena. Aceasta va încerca să le dezvăluie secretele care le va aduce aprecierea juriului, dar și a celor de acasă.

„Am pornit la drum cu gândul că va fi ceva foarte distractiv şi uşor, mai ales că lucrez cu profesionişti în domeniu, însă pe parcurs ne-am dat seama că provocările sunt foarte mari. Referinţele astea, care trebuie respectate în detaliu la Te cunosc de undeva!, ne omoară! (râde).

Eu nu sunt obişnuită să păstrez forma pieselor, tonalitatea, felul de a cânta al artistului, întotdeauna schimbam câte ceva, însă de data asta trebuie să respect în totalitate referinţa, ceea ce până şi mie, personal, îmi e foarte greu!', a mărturisit Crina Mardare, potrivit Libertatea.

Momentele pregătite de concurenți și prezentate fanilor au în spate o mulțime de ore de muncă, exerciții de actorie, canto și coregrafie.

„Se munceşte foarte mult, absolut toate cuplurile sunt foarte implicate, vin cu lecţia deja învăţată… e clar că în acest sezon sunt oameni care cântă, oameni foarte pasionaţi de muzică, care îşi dau toată silinţa ca momentele lor să fie unele memorabile, iar asta nu face decât să mă bucure!', a mai spus profesoara de canto.

Acest sezon vine cu câteva schimbări. Una dintre acestea este că Ozana Barabancea și Cristi Iacob vor fi doar în juriu, iar de antrenamente se vor ocupa Crina Mardare (canto) și Adriana Trandafir (actorie).

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete