Cove, un nou proiect inedit la Prima TV: „Pentru mine este prima oară”

Cove este unul dintre cei mai îndrăgiți oameni de televiziune din România. De-a lungul carierei sale, acesta a prezentat diferite emisiuni, iar publicul l-a apreciat extrem de mult. Timp de șase ani a fost colegul Adelei Popescu la Pro TV, însă după demisie aceasta a început o nouă colaborare cu Prima TV.

Gabriel Coveșeanu a fost gazda emisiunii „Flash Monden' alături de Diana Bart, însă acum aceasta are o nouă surpriză pentru fanii săi. Tot în cadrul aceluiași post de televiziune, Cove va avea un nou proiect de care este foarte mândru și are foarte multe emoții, deoarece este o premieră pentru el.

Show-ul care va fi difuzat patru zile din șapte se numește „Primii câștigă' și este un quiz-game. Primele detalii despre acest proiect le-a dat chiar cunoscutul actor.

„Am emoții în legătură cu această emisiune, cum este firesc. Emoțiile sunt mari mai ales când vorbim despre emisiuni în direct. Este un proiect nou, un quiz-game inedit. Pentru mine este prima oară când prezint un astfel de format. Am mai prezentat game-show-uri, însă este primul quiz-show de acest tip. Proiectul este unul deosebit. Mă bucur că astfel de emisiuni prind tot mai mult la noi', a declarat Cove pentru FANATIK.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete