Cove îi face concurență lui Dan Negru? Ce se va întâmpla în emisiunea lui de la Prima TV: „Nu e un quiz show obișnuit”

Cove are o nouă emisiune la Prima TV. Prezentatorul va apărea curând pe micul ecran cu quiz show-ul „Primii câștigă', proiect care ar putea concura cu „Jocul cuvintelor', emisiunea de cultură generală a lui Dan Negru de la Kanal D.

,,La Prima TV o să fie o nouă emisiune, un quiz show și eu cred că va stârni un real interes, pentru că va fi o emisiune ce se va desfășura pe două planuri, pe de-o parte, planul emisiunii difuzate la TV și al doilea plan este cel online. Adică eu voi fi în studio și voi adresa întrebările, telespectatorii răspund de acasă prin intermediul unei aplicații de pe telefon, tabletă și așa mai departe. Nu, este doar pentru adulți. Sigur, dacă acei copii pot răspunde la întrebările de cultură generală atât de vaste încât să poată să câștige. Este un premiu zilnic pus în concurs, sunt 15 întrebări, toți cei care reușeșc să răspundă corect la toate întrebările împart marele premiu', a declarat prezentatorul pentru impact.ro.

Întrebat dacă îi va face concurență lui Dan Negru care are două emisiuni de cultură generală la Kanal D, Cove a spus: „Oarecum , numai că lucrurile sunt total diferite, de asta spun că nu e un quiz show obișnuit în care concurenții se află în studioul de televiziune și dau răspunsurile acolo mai bine sau mai rău.

Practic, aici fiecare răspunde de acasă, din confortul propriei locuințe. Emisiunea va fi în direct de luni până joi de la 19.15. Nu s-a stabilit data exactă când va intra pe post. Lucrăm pentru că e o emisiune care presupune destul de multă coordonare în zona asta tehnică și ca aplicația să funcționeze perfect, toată lumea să poată intra, încă facem aceste probe, de îndată ce ele vor fi gata, demarăm', a mai spus Gabriel Coveșeanu pentru Impact.

cove-emisiune-cultura-generala-prima-tv-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cove a lucrat ani de zile la Pro TV, a prezentat emisiunea „Vorbește lumea'. De mai bine de un an de zile are contract cu Prima TV, a prezentat prima oară „Flash monden' cu Diana Bart și curând va apărea pe micul ecran cu propria emisiune.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete