Prezentatoarea de știri care e curtată de fotbaliști: „Nu vrei să știi ce mesaje primesc…”. Ce îi scriu fotbaliștii

O cunoscută prezentatoare de știri sportive din România a anunțat că primește multe mesaje de la fotbaliști pe rețelele de socializare. Nu s-a ferit și a dezvăluit ce îi scriu unii dintre sportivi.

Simona Țăranu, căci despre ea este vorba, prezintă știrile din sport la Digi 24. Ea a dezvăluit că a fost prinsă în războiul FCSB – CSA Steaua și spune ce îi transmit fanii celor două formații, notează gsp.ro.

„Nu vrei să știi ce mesaje primesc, din păcate, pe Instagram. Suporterii sunt înfocați. Spun «Ce ai prezentat? De ce ai spus așa? Nu mi-am plăcut cum ai articulat». Sunt multe persoane care țin cu Steaua Armatei și îmi dau mesaje și scriu «De ce nu promovați? De ce nu ai zis? De ce spuneți CSA?». Ceilalți, de la FCSB, spun «Nu mai spune FCSB». Dar nu am dreptul ăsta, îmi e interzis', a dezvăluit Simona Țăranu în podcastul ALTCEVA, moderat de Adrian Artene, directorul editorial Gândul.

simona-taranu-mesaje-fotbalisti-6SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, ea nu s-a ferit și a dezvăluit că și fotbaliștii îi trimit mesaje pe rețelele de socializare. „Fotbaliștii, da, sunt manierați. Sunt educați. Nu au depășit nicio limită când trimit mesaje. Bestia întotdeauna se comportă frumos și își vede interesul când vrea să pună mâna pe pradă, nu? Fotbaliștii nu au sărit calul.

Încă nu am văzut un mesaj nepotrivit. Sunt complimente «Cât de bine te prinde verdele azi, draga mea».', a adăugat Simona.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete