Costin Craioveanu s-a recăsătorit la 3 luni de la divorțul de Mihaela Cernea: „Nu poți fi sclav la 2 stăpâni”

După o căsnicie de 21 de ani, Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au divorțat în toamna anului trecut. La 3 luni de la divorț, pictorul a anunțat că s-a recăsătorit și a prezentat-o tuturor pe actuala lui soție.

Despărțirea artistei de la trupa Class nu a fost deloc una ușoară, ci a fost acuzată de tatăl copiilor ei că din cauza sa s-a ajuns la divorț. Acum, la 3 luni de la despărțirea oficială, Costin Craioveanu a anunțat că s-a recăsătorit.

„Azi 1.01.23 de ziua Sfântului Vasile cel Mare și după 21 de ani de căsătorie încheiați în septembrie 22, cu 2 copii frumoși și talentați, cu momente frumoase de iubire și respect, cu mii de tablouri și concerte frumoase, am luat-o pe drumuri separate, unul cu Hristos și muzica godspel, altul pe party-uri și muzică electronică & underground. Tatăl meu îmi spunea ca nu poți fi sclav la 2 stăpâni… Am ales acest drum, bun, prost, doar EL știe. Este soția mea, o fată credincioasă și-i mulțumesc părintelui meu Arsenie Boca și tatălui meu din Cer pentru ea. Vă doresc un an nou plin de iubire, fără orgolii sau supărări. Ea este Ada Craioveanu și vă dorim La mulți ani!💥🙏🙏🙏', a scris Costin Craioveanu pe Instagram, potrivit Spynews.

Ada și Costin CraioveanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Costin Craioveanu și Mihaela Cernea au divorțat în septembrie

În urmă cu 18 ani, Mihaela Cernea s-a căsătorit cu pictorul Costin Craioveanu. Împreună au doi copii, Leon, în vârstă de 17 ani, și Leia, în vârstă de 14 ani. Din nefericire, problemele au început să apară în familia lor, motiv pentru care cei doi artiști au ajuns la divorț.

Ex-solista trupei Class a fost cea care a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 din București.

Costin Craioveanu a aflat din presă că soția lui a decis să-i ceară divorțul, motiv pentru care a cedat și a postat pe rețelele de socializare un mesaj în apărarea sa. Costin Craioveanu a declarat că nu a fost violent cu Mihaela Cernea, în ciuda acuzațiilor, ba din contră a făcut tot ce i-a stat în putință să o facă fericită.

„Ce a fost nimic nu va mai fi… Sa iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15% adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești de 21 de ani? De când v-am construit case, v-am dus în toate vacanțele din Europa… Cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri… și iubire. De ce? Ca eu, Costin Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția! Doar am făcut dragoste cu ea și are doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii, a scris pictorul pe Instagram.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete