Octavia Geamănu, înapoi la muncă, deși e în proces cu Antena 1. A fost scoasă de la Observator: „Vin într-un loc unde nu mă aștept să curgă lapte și miere”

Octavia Geamănu a fost scoasă de la Observatorul Antenei 1 în iunie 2022. Locul pe TV i l-a luat Irina Ursu, o tânăra prezentatoare care a lucrat și la Aleph. Vedeta a fost nemulțumită că a fost înlocuită, a dat postul în judecată, dar continuă să meargă la muncă, ca redactor.

Într-o postare pe rețelele de socializare, ea a anunțat că a revenit la muncă după mai multe luni de concediu de odihnă. „După multe luni (nici nu mai știu câte) mi s-a încheiat concediul de odihnă. Surprinși ai mei colegi să mă revadă azi, dar surprinsă și eu să discut cu unii dintre ei și să aflu cum mulți credeau că zilele de concediu mai vechi de doi ani se pierd'.

Nu se pierde nimic pe drum dacă ești inspirat să îți notezi totul. Și eu aveam zile de concediu neluate din 2017 pe care mai mult de nevoie decât de voie le-am folosit acum', a povestit ea.

Și a continuat, a spus că nu îi e comod că are proces cu angajatorul. „Azi, pe drumul spre redacție, simțeam un gol în stomac. Vin într-un loc unde nu mă aștept să curgă lapte și miere că-n zilele în care nu aveam un proces cu angajatorul. Cert e că merg în continuare determinată pe acest drum. Mă întreabă mulți de ce nu renunț. Însă și mai mulți îmi spun să nu renunț. Eu aleg așa cum am făcut-o de fiecare dată, în raport cu cine sunt și ce simt.

O viață profesională clădită în mod cinstit, cu sacrificii și fără compromisuri, îți oferă o putere nebănuită. Mulți cunosc acest sentiment. Nimeni nu are dreptul să își bată joc de carieră ta, de muncă ta, de viață ta, de demnitatea ta, de onoarea ta. Ori în față unor astfel de abuzuri (căci așa am fost educată să le numesc de-a lungul carierei), niciodată în viață asta nu voi pleca fruntea! Cu gânduri bune tot înainte', a mai scris ea ieri, pe Facebook.

Octavia Geamănu, înapoi la muncă, deși e în proces cu Antena 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În ce stadiu e procesul cu Antena 1

Pentru revista okmagazine.ro, vedeta a vorbit despre procesul ei cu Antena 1. „Sunt într-o situație neplăcută, chiar dacă eu sunt în continuare angajată, cu aceleași drepturi. Sunt în concediu de odihnă, pentru că aveam foarte multe zile de concediu de recuperat, după ce, în ultimii 5-6 ani, nu mi-am luat aproape deloc libere. Mai sunt în concediu până pe 3 ianuarie, timp în care avem și un proces pe rol. A trecut primul termen, în decembrie urmează al doilea. Probabil că al treilea termen mă va prinde în redacție sau nu', a spus vedeta pentru OK! Magazine.

Și a continuat: „Totuși, nu poți să ștergi cu buretele 18 ani. 18 ani în care Antena 1 a fost parte din mine. Eu am avut familia mea și familia Antena 1. Și cineva într-o zi a decis ca eu să nu mai fac parte din echipa Observator, fără nicio explicație. Din contră, spunându-mi că sunt perfectă și că nu are nimeni ce să-mi reproșeze.

Am luat-o cum a venit, pentru că sunt un om rațional. Dacă ar fi să mă întrebi ce vreau, ți-aș spune că știu foarte bine ce vreau din punct de vedere profesional, la fel cum știu foarte bine ceea ce nu vreau. Cred că doar atât pot să-ți spun despre această situație. Acum, destinul meu profesional este în mâna unor judecători. Desigur că eu cred că destinul meu profesional în televiziune va mai dura mulți ani de-acum înainte. Dar rămâne de văzut unde', a mai spus ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete