Costi Ioniță, dezvăluiri uimitoare despre Survivor România: „Eu nu mă ating de așa ceva”

Costi Ioniță, dezvăluiri uimitoare despre Survivor România: „Eu nu mă ating de așa ceva”

Echipa Faimoșilor din competiția Survivor România a mai pierdut un concurent, Costi Ioniță fiind cel de-al doilea eliminat din concurs. Deși nominalizate au fost și Alexandra Stan și Roxana Nemeș, producătorul muzical a avut voturile decisive din partea publicului de a pleca acasă.

Din Republica Dominicană, cunoscutul artist va pleca la Miami și apoi la New York pentru proiectele sale muzicale.

Costi a fost calm și echilibrat, nu s-a implicat în conflictele apărute și a acceptat cu zâmbetul pe buze eliminarea. El a intrat în direct la Teo Show și a declarat că nu se aștepta să aibă cele mai multe voturi din partea colegilor.

„Mă așteptam să fiu nominalizat, dar nu să fiu cel mai votat de către coechipieri. Asta e, m-am descurcat, am mers înainte', a declarat Costi Ioniță.

„Eu nu mă ating de așa ceva'

Dincolo de emoțiile eliminării, cântărețul a descris tot ce a trăit la Survivor ca fiind o provocare extrem de dură.

„Este o experiență dură. Dacă găseam o banană în pădure, mâncam și coaja. De aici poți să evoluezi foarte mult, să-ți stăpânești anumite instincte precum foamea. E greu să-ți controlezi foamea. Nu e pentru oricine, e o experiență dură acest Survivor. Eu nu mănânc pești, ceilalți mai pescuiau. Eu nu mă ating de așa ceva', a spus Costi Ioniță.

Conflictele dintre concurenți au apărut încă din primele ediții. Foamea, frustrarea apărută în urma pierderii probelor au condus la dispute în care s-au aruncat vorbe grele și acuze dure. Costi a încercat să păstreze distanța de acestea și să găsească un echilibru, astfel încât echipa să ajungă la un numitor comun, însă acest lucru nu a fost pe placul celorlalți faimoși.

„Aici nu ai tu controlul, totul e din exterior. Eu nu sunt un sportiv extraordinar, dar am dat tot ce s-a putut. Am fost ok cu toții colegii, am încercat să fac pace. Eu doar observam, nu puteam să intru în conflict. Am vrut să-i ponderez, să se redescopere fiecare. Cumva am reușit', a mai spus artistul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete