Cătălin Măruță, copleșit de emoții de ziua lui de naștere

Cătălin Măruță, copleșit de emoții de ziua lui de naștere

Andra și soțul ei, prezentatorul de televiziune Cătălin Măruță, formează un cuplu din anul 2005. Artista avea atunci vârsta de 19 ani. Trei ani mai târziu, în 2008, cei doi au devenit o familie. De atunci, perechea a rămas una dintre cele mai stabile și mai admirate.

Miercuri, Cătălin Măruță a împlinit vârsta de 43 de ani și a sărbătorit alături de familie și prieteni. Andra a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apar ei doi îndrăgostiți ca în prima zi, dovadă fiind și mesajul din dreptul imaginii.

„😍 La mulți ani, iubitul meu! ❤️Ador să sărbătoresc fiecare an cu tine!
Recunosc, cel mai bun lucru din ultimul an a fost că am fost izolată acasă alături de el, iubirea vieții mele, și copiii noștri! ❤️

Mai mult de atât, Andra i-a făcut soțului ei un cadou extrem de scump, oferindu-i o pereche de ochelari de soare cu căști stereo. Cadouri frumoase și pline de emoții au venit și din partea micuței lor. Eva făcut două desene, unul cu o barcă plină cu bomboane și celălalt cu palma ei și a lui David, fratele său mai mare.

„Va fi o zi normală, într-o perioadă anormală, în care voi fi şi la muncă, şi voi încerca, pe cât posibil, să ne şi distrăm, cu membrii familiei, cu prietenii şi cu colegii de serviciu'.

Aş spune că sărbătoarea mea a început mai devreme. Şi asta din pricina fetiţei mele, care de trei zile şuşoteşte cu David, fratele ei, despre faptul că nu mai are răbdare să-mi spună 'La mulți ani!', a declarat Măruță pentru playtech.ro.

Cătălin Măruță le-a mulțumit tuturor celor care l-au asaltat cu urări pe contul său de Instagram.

„Mulțumesc pentru urări! În fiecare an, îmi dau seama cât sunt de norocos pentru că nu îmi doresc nimic în plus. Să aveti și voi parte de toate lucrurile frumoase pe care mi le urați. Vă îmbrățisez!'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete