Cosmin Seleși a spus cine sunt vedetele care îl bârfesc pe la spate! Nici Pepe n-a scăpat de cuvintele lui dure

Cosmin Seleși, prezentatorul emisiunii „Batem Palma?', a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, unde a acceptat să participe la celebra rubrică „Spui tot sau îți ia gura foc'.

Prezentatorul de la PRO TV a înțeles că jocul este destul de serios, iar dacă nu dorește să citească întrebarea trebuie să mănânce iute, scrie protv.ro.

„Ce mi-ai făcut, m-ai omorât!', i-a spus lui Cătălin Măruță, după ce a fost nevoit să guste un sos picant. Printre întrebările la care a răspuns Cosmin Seleși s-au numărat: „Ce are Pepe și nu ai tu? Spune trei defecte ale lui'.

Cosmin Seleși a surprins cu răspunsul oferit: „Nu știe să citească prompterul, îi place prea mult petrecerea și nu-mi place când conduce obosit'.

A doua întrebare la care Cosmin Seleși a răspuns: Numește 2-3 vedete din showbizul românesc despre care știi că te bârfesc, deși sunt prietenoase când vă întâlniți'. Atunci, el și-a amintit de fostele lui colegele de la „Te cunosc de undeva', emisiunea de la Antena 1. „Nu știu, am zis cred. Andreea Bălan, Alina Pușcaș și Pepe', a zis el, care l-a mai adăugat apoi și pe Cabral.

Cosmin Seleși a făcut dezvăluiri în emisiunea lui Cătălin MăruțăSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Cosmin Seleși are contract cu Pro TV, după ce s-a speculat că a fost dat afară de la Antena 1

În 2021 s-a aflat că prezentatorul Cosmin Seleși pleacă de la Antena 1, de la show-ul „Te cunosc de undeva!’. S-a zvonit ba că prezentatorul a fost dat afară, ba înlocuit, însă el a explicat apoi că și-a dat demisia. A vrut o schimbare pe plan profesional.

Invitat în podcastul „Acasă la Măruță’, Cosmin Seleși a explicat demisia de la Antena 1. „Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. (…) A fost o experiență foarte frumoasă.

Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine’, a spus el pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete