Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, nu mai vorbește cu tatăl său: „Nu a mai dat niciun semn de viață”

După divorțul părinților, Laurențiu Reghecampf Jr. nu a mai vorbit cu tatăl său. Băiatul Anamariei Prodan susține că nu a mai fost căutat de antrenor după despărțirea de mama lui.

Bebeto, așa cum este alintat de familie și prieteni, nu a mai vorbit cu Laurențiu Reghecampf, după ce acesta și-a refăcut viața cu Corina Caciuc. Fiul impresarei susține că tatăl său nu l-a mai căutat de când a plecat de acasă. Adolescentul, în vârstă de 14 ani, povestește că nici el nu și-a mai sunat tatăl.

„Nu. Pur și simplu nu a mai dat niciun semn de viață. Nici nu m-a mai contact! Nici eu pe el!', a declarat Bebeto pentru Playtech. Întrebat cum va reacționa dacă s-ar întâlni cu tatăl său, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf a răspuns: „Nu știu! Probabil îl voi ignora!'.

Anamaria-Prodan-si-copiii-saiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri'

Anamaria Prodan a declarat recent că nu s-ar fi așteptat în veci de la asemenea trădare din partea fostului ei soț. „Era multă minciună.(…) Am fost scutul montat pe Laurențiu Reghecampf, fiecare secundă din viața mea am dedicat-o familiei mele și lui Laurențiu Reghecampf. L-am iertat de foarte multă vreme.

Niciodată nu m-am gândit că tatăl copiilor mei și soțul meu poate să ne lase pe drumuri, poate să ne fure toată munca de o viață, adică am avut atât de multă încredere în Laurențiu Reghecampf încât n-am verificat în 17 ani conturile (n.r.:bancare), plățile, nimic!’, a mărturisit, cu lacrimi în ochi, Anamaria Prodan. Anamaria Prodan a declarat, de asemenea, că atunci când a verificat conturile bancare „erau goale, toți banii erau transferați către femei ușoare’, a spus ea, conform kanald.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete