Copiii se temeau de ea din cauza celor 200 de semne din naștere. Acum își acceptă frumusețea unică

Libny este o fată columbiană care aspiră să devină un muzician celebru. Dar Libny este mai mult decât atât. Ea este, de asemenea, o războinică care „luptă” cu prejudecățile încă de când era copil. De fapt, această tânără are peste 200 de semne din naștere pe corp, lucru care a afectat-o pentru întreaga viață.

Ea a trebuit să depășească multe dificultăți, dar acum este pregătită să îi inspire și pe alții să accepte frumusețea care se află sub diferențe.

Libny Molano, acum în vârstă de 29 de ani, locuiește în Bogota, Columbia, și este o muziciană foarte cunoscută în țara sa natală. Ea s-a născut cu câteva trăsături estetice unice, care sunt întâlnite la un număr mic de persoane din lume, corpul ei este acoperit de sute de semne din naștere.

Semnele din naștere pe care Libny le are pot fi clasificate ca semne din naștere pigmentare, care sunt de obicei benigne și sunt prezente la naștere sau se dezvoltă la scurt timp după naștere. Un semn din naștere pigmentat este unul care diferă în culoare de epidermă și poate avea o culoare de la maro sau negru la albăstrui sau gri-albastru.

Cel mai mare și cel mai vizibil semn din naștere al ei se întinde pe aproximativ 82 de centimetri, de la cot până la vârful degetelor. Caracteristica distinctivă a acestui semn din naștere este părul care acoperă întreaga zonă a semnului. Din această cauză, Libny a primit multe priviri și remarci nefavorabile, precum și câteva porecle foarte jignitoare.

Libny a fost crescută de părinții ei, care au asigurat-o că, indiferent dacă are sau nu semne din naștere, este la fel de frumoasă ca orice altă persoană. Cu sprijinul celor dragi, a crescut mai puternică și mai sigură pe sine în ceea ce privește frumusețea ei.

Ea nu și-a perceput niciodată semnele din naștere ca pe o problemă sau ca pe o mare problemă, deoarece, când avea doar 2 ani, părinții ei i-au explicat ce erau.

„Încă din prima zi a vieții mele, m-am confruntat cu reacțiile oamenilor, dar nu le-am observat niciodată cu adevărat, deoarece am fost protejată de părinții mei, 24 de ore din 24, 7 zile din 7″, a explicat ea, scrie Bright Side.

Din păcate, totul s-a schimbat când a început școala și a fost martoră la reacțiile crude ale altor copii. Când era mai tânără, colegii de clasă ai lui Libny o tachinau, adresându-i nume peiorative și râzând de semnul ei din naștere. Era jenată și îngrozită, dar, pe măsură ce s-a obișnuit cu sentimentele ei, a luat decizia de a-i înfrunta pe agresori.

„Copiii au cele mai sincere și, în același timp, în același timp, cele mai crude reacții din lume, așa că asta m-a schimbat. Am observat că le era frică de mine și că nu voiau să petreacă timp cu mine și că mă numeau dalmațian și spuneau că sunt o gorilă”, a mai declarat ea, potrivit sursei de mai sus.

Tinerei îi era greu să facă față comentariilor jignitoare care o făceau să se simtă deprimată și nesigură de aspectul ei. Libny recunoaște că această împrejurare „a fost extrem de dureroasă și derutantă pentru că acasă mi se spunea mereu că sunt unică, iar după aceea am început să observ reacția tuturor oriunde mergeam”.

libny-semne-din-nastere-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Iubirea schimbă tot, chiar și cele mai neplăcute semne

Iubirea are puterea de a ne vindeca sufletele și de a ne ghida prin momentele dificile din viața noastră. Înainte ca Libny să poată căpăta încredere în sine și să învețe să se accepte așa cum este, a trebuit să depășească multe provocări. Cu toate acestea, ea a găsit pe cineva care i-a arătat cum să-și aprecieze corpul fără judecată sau limitări.

În 2019, ea l-a întâlnit pe Felipe, bărbatul care i-a devenit partenerul de viață și care i-a arătat cum să fie iubită în ciuda oricăror diferențe sau a aspectului exterior. Cuplul s-a căsătorit la începutul acestui an și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Relația cu soțul ei i-a îmbunătățit atât viața, cât și modul în care își percepea corpul, dându-i pentru prima dată un sentiment de valoare. Ea împărtășește cuvinte frumoase pe Instagram pentru el, scriind:

„Ai adus în viața mea sănătate, fericire, provocări, creștere, râs și multe alte lucruri. Mulțumesc pentru că ai acceptat această provocare, pentru curajul tău […] este pentru prima dată în cei 26 de ani ai mei când mă simt iubită și apreciată”, a scris ea un mesaj emoționant pe Instagram pentru soțul ei.

Acum este o femeie puternică și încrezătoare

După ani de zile în care a trăit cu frica de judecățile și remarcile celorlalți, Libny se simte acum încrezătoare și nu se preocupă de părerile celorlalți.

„M-am săturat să mă simt tristă și nesigură și am decis să devin cea mai bună versiune a mea și să fiu propriul meu supererou”, a mărturisit Libny.

Acum că a atins acest nivel de încredere în sine, toți cei din jurul ei, inclusiv familia, sunt ușurați că în sfârșit se poate accepta așa cum au privit-o întotdeauna.

„Prietenii și familia mea adoră faptul că acum văd ceea ce au văzut ei întotdeauna și se simt atât de mândri de mine”, a spus tânăra.

Experiențele sale și dificultățile cu care s-a confruntat au transformat-o în femeia puternică care este astăzi, gata să-i inspire pe cei care se află în locul ei să se ocupe de viața lor și să nu se teamă de părerile celorlalți.

„Sfatul meu este să acceptați tot ceea ce vă face diferiți și să faceți din asta cea mai bună trăsătură a voastră, cu toții avem propriile semne de naștere și asta ne face să fim cine suntem.”

Deși acceptarea diferențelor noastre poate să nu fie simplă, povestea lui Libny poate fi de mare ajutor pentru cei care încă se străduiesc să își accepte propria frumusețe și să își iubească corpul. Libny vrea să îi liniștească, spunând: „Suntem cu toții capodopere realizate perfect de un mare pictor și nu ar trebui să ne vedem pe noi înșine ca fiind mai puțin decât atât.”

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate