Copii

C

Copiii in vise seamana cu cei din viata reala. Ei sunt inocenta, caldura si noi inceputuri. Toti cei ce-ti apar in vise sunt o parte din tine, asa ca daca visezi un copil acesta reprezinta latura pura si vulnerabila a naturii tale launtrice.

Astfel, daca visezi ca ai uitat ca ai un copil, inseamna ca incerci sa-ti ascunzi slabiciunile de ceilalti. Pentru multi oameni, a visa copii semnifica noutate, proiecte creative, aventuri noi si asa mai departe. Dar creatii noi inseamna si responsabilitati noi si deci noi poveri.

Daca visezi ca esti pe drum spre spital pentru ca trebuie sa nasti, poate fi subconstientul tau care iti spune ca depinzi de ceilalti si ca vrei ca cineva sa aiba grija de tine, sau poate incerci sa scapi de o responsabilitate. Desigur, daca ai acest vis cand esti intr-adevar insarcinata inseamna ca esti nerabdatoare si incantata de iminenta sarcina.

Este bine sa-ti analizezi reactia emotionala imediat ce te trezesti, pentru a afla ce simti legat de marele eveniment. Este important sa remarci starea copilului in vis.
Daca pruncul este infometat, ar putea insemna ca depinzi de altii si ca si tu esti infometata- de atentie, dragoste si afectiune.

Copiii plang cand au nevoie de atentie, iar daca o parte din tine trebuie "hranita", poti visa un copil plangand. Partea din tine care are nevoie de atentie pot fi si telurile tale neatinse.

Copii foarte mici pot simboliza sentimentele de neajutorare. Iti poate fi teama ca ceilalti sa nu-ti afle punctele slabe si, de aceea, sa nu ceri ajutor. Daca visezi un copil mort poate semnifica sfarsitul unei situatii.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din C