Conturează-ți avantajele decisive cu ajutorul unui creion de buze de calitate!

Senzualitatea buzelor unei femei atrage ca un magnet privirile domnilor, fără ca aceștia să se poată opune. De câte ori nu ți s-a întâmplat, ca în timpul unei conversații, să remarci plăcut surprinsă că interlocutorul tău este efectiv vrăjit de zâmbetul tău? 

Un contur bine definit și un volum plin fac întotdeauna echipa perfectă care cucerește iremediabil. Tocmai de aceea se și pune un accent atât de puternic pe tehnicile de machiaj ce folosesc rujul și un creion de buze. Obținerea unui efect “wow” depinde în totalitate de utilizarea corectă a acestor două produse cu care poți “înmuia” chiar și cea mai rigidă inimă. 

Micul “magician” din trusa de make-up

Farmecul acestor articole de înfrumusețare este că prin intermediul lor poți realiza rapid conturul dorit, transformând buzele inegale sau pe cele subțiri în buze apetisante și cu volum. Orice mică corectură o poți face ca un adevărat maestru, respectând câteva dintre trucurile artiștilor makeup. 

Este fascinant cum poate un simplu creion de buze Melkior să creeze un spectacol veritabil și să dea viață unor numeroase stiluri de machiaj! Practic, fiecare apariție a ta poate fi bifată la superlativ, dacă “mânuiești” cu talent acest produs atât de popular. 

Deși poate unii nu l-ar considera tocmai un element crucial în machiaj, acesta nu ar trebui să lipsească din trusa niciunei femei care se respectă. Contribuția sa la fixarea și accentuarea rujului, la creșterea rezistenței la transfer a acestuia și la menținerea machiajului în cea mai bună formă o perioadă mai lungă de timp sunt calități demne de luat în calcul. 

În plus, un creion de buze de calitate va fi întotdeauna o bază excelentă pe care vei putea aplica orice tip de ruj: mat, lucios sau hidratant, așadar, profită de “talentele” sale pentru a-ți reliefa atuurile!  

Nuanțe pentru toate gusturile

Poate te întrebi cum ar trebui să alegi cel mai potrivit produs pentru tine? Ei bine, criteriile de selecție sunt relativ simple! Optează pentru culori cu un ton mai închis decât culoarea buzelor tale naturale sau decât nuanța rujului pe care îl folosești. În acest fel, vei obține un volum mai proeminent și vei evidenția conturul mai intens. Arcul lui Cupidon va fi o veritabilă armă de seducție, dacă îl vei trasa cu atenție, folosind acest joc de nuanțe. 

Desigur, poți miza și pe efectul unui ruj și al unui creion în aceeași nuanță. Nu este nimic greșit în niciunul din aceste cazuri, însă, obișnuiește-te să folosești produsele de makeup ca un artist dornic de a experimenta și de a crea stiluri din cele mai diverse. Lasă imaginația și puterea ta creativă să aducă la lumină combinații dintre cele mai cuceritoare, prin care să ieși în evidență în cel mai elegant și frumos mod. 

Paleta de culori în care vei găsi aceste articole este foarte bogată și vine în sprijinul tuturor, indiferent de preferințe. Fie că ai o personalitate foarte îndrăzneață și rebelă, fie că adori stilurile discrete, clasice și relativ cuminți, în noile colecții vei găsi exact acel creion de buze pe care ți-l dorești! La birou, la o întâlnire business, la o ieșire cu prietenii, în club sau la o ocazie festivă vei putea “ataca” numeroase stiluri de make-up, prin care buzele vor fermeca cu foarte mare ușurință.

Cu un creion de buze la îndemână succesul tău va fi garantat! Folosește-l oricând vrei să îți accentuezi frumusețea și te vei bucura mereu de numeroase complimente!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial