Conturarea liniei mandibulare – metode eficiente pentru reîntinerirea facială

Linia mandibulară are un rol important în ansamblul estetic al feței, astfel că redefinirea acesteia este esențială dacă ne dorim un ten vizibil întinerit. O linie mandibulară definită este semn de tinerețe, tonus și sănătate.

Dr. Daniela Cățănaș, medic dermatolog și estetică facială, dar și trainer internațional pentru liftingul cu fire APTOS, ne oferă câteva metode la îndemână pentru tratamentul liniei mandibulare.

 • Injectarea cu acid hialuronic este cea mai folosită metodă în terapiile de înfrumusețare și redare a vitalității și tinereții pielii. În cabinetul nostru, folosim cele mai noi tipuri de acid hialuronic, cu rezultatele ce sunt vizbile imediat și pot dura până șa 9-12 luni în funcție de produsul folosit.
 • Radiesse este un un filler dermatologic- substanță de umplere bioabsorbabilă, pe bază de hidroxiapatită de calciu – care are rolul de a reface volumul feței, netezeste ridurile profunde și superficiale, oferă un efect de lifting instant și fermitate țesuturilor. Procedura realizată cu Radiesse pentru conturarea liniei mandibulare
 • Fire APTOS – Noile tratamente cu fire resorbabile APTOS sunt o soluție eficientă, rapidă și totodată de durată pentru corecția liniei mandibulare.
  Firele Aptos, destinate corectarii linei mandibulare pot fi de forme și modele diferite în funcție de nivelul ptozei compartimentelor feței, de laxitatea tegumentară asociată.
  Firele Aptos se introduc sub piele, la nivelul liniei mandibulare, sub anestezie locală. Efectul liftingului cu fire este unul imediat, linia mandibulară este liftată, bine definită. În plus, se obține și un efect de durată, prin întinerirea zonei datorită colagenului nou format și a restructurării țesutului.
  Efectul benefic al firelor APTOS se observă începând de a doua zi cu un maxim de de eficiență la 1,5 – 2 luni de la realizarea procedurii.
 • HArmonyCA – este o noutate în domeniul esteticii. Este un produs injectabil hibrid, un filler dermic cu dublu efect. Conține două ingrediente active, și anume: hidroxiapatita de calciu (CaHa) și acidul hialuronic (HA). Mai exact, HArmonyCa™ este compus din microsfere de hidroxiapatită de calciu, care sunt încorporate în acid hialuronic reticulat de înaltă calitate.

Injectarea acestui produs crește puternic nivelul de hidratare al pielii și ajută la redarea fermității și reconstruirea aspectului tineresc al conturului facial.

 • Lanluma – este o altă noutate în domeniul esteticii. Produsul conține un biostimulator numit Polilactic acid, sau prescurtat PLLA – cunoscut de aproape 30 de ani în lumea medicală, fiind recunoscut pentru proprietățile sale: biodegradabil, biocompatibil, inert imunologic, derivat din familia alfa hidroxiacizilor, stimulator puternic de colagen. Tratamentele realizate cu acest produs sunt extrem de eficiente pentru întinerire și remodelare atât pentru față cât și pentru corp. Este un produs extrem de eficient și în tratamentul remodelării liniei mandibulare.
 • Ejal 40 – este un tratament bio-stimulator și bio- remodelant ce are rolul de a îmbunătăți calitatea și denistatea pielii prin stimularea fibroblastelor precum și formarea fibrelor de colagen și elastină.

Tratamentul realizat cu acest produs este eficient pentru linia mandibulară, el fiind folosit cu succes pentru a îmbunătăți elasticitatea și chiar nuanța pielii, pentru un aspect mai tânăr și mai luminos.

 • Karisma – filler pe bază de colagen, indicat pentru corecția pe termen mediu a defectelor tenului din cauza îmbătrânirii și a pierderii de volum. Așadar, este potrivit pentru corectarea liniei mandibulare și a altor imperfecțiuni apărute din cauza îmbătrânirii și a pierderii de volum.  Carboximetilceluloza prezentă în produs are efect anti-îmbătrânire la nivelul dermului – inhibă acțiunea enzimei hialuronidază și prezervă acidul hialuronic endogen, care rămâne în țesuturi și continuă să hidrateze și să repare în profunzime.
 • Bionutrilift –este un tratament de succes ce combină efectul de lifting al țesuturilor cu cel de rejuvenare, regenerare, fiind indicat atât pentru față – pomeți, linie mandibulară, șant nazogenian, frunte – dar și pentru gât, decolteu sau mâini.

Indiferent de metoda pe care o veți alege, consultația este esențială, pentru că doar împreună putem alege cel mai eficient produs pentru nevoile tenului dvs. De asemenea, atunci când ne dorim un contur mandibular perfect, de cele mai multe ori, este necesar să volumizăm și alte zone ale feței, sau chiar să le repoziționăm cu ajutorul firelor Aptos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial