Contract de succes în televiziune pentru Mihai Petre. A semnat pentru două emisiuni: „Îmi place să ies din zona de confort și iată-mă”

Seria juraților surpriză continuă și în această săptămână la „iUmor'. Mihai Petre va fi alături de Delia, Mihai Bendeac și Cheloo în jurizarea ediției din această duminică, de la 20.00, la Antena 1. Totodată, el e jurat și la „Dancing on Ice', emisiunea difuzată în fiecare sâmbătă tot la Antena1.

„iUmor' continuă cu cea de-a opta ediție din audiții, iar juratul surpriză care se va alătura mesei juraților în această duminică este Mihai Petre. „Îmi place să ies din zona de confort și iată-mă la iUmor. Este un mix interesant între curiozitate și depășirea limitelor, care m-a făcut să accept invitația. Sper ca prezența mea în emisiune să fie o surpriză plăcută. Abia aștept să îi cunosc pe băieți și să mă revăd cu Delia. Am jurizat foarte multe emisiuni și pot spune că am ceva experiență, însă sunt tare curios ce va ieși la iUmor!', a declarat Mihai Petre.

mihai-petre-jurat-iumor-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, acesta a completat: Nu știu cum voi juriza, întotdeauna contextul provoacă reacția mea ca jurat. Chiar nu știu cum voi fi, niciodată nu îmi propun nimic, doar merg cu inima deschisă așteptând să mă distrez, pentru că totuși e vorba despre o emisiune de umor. Nu îmi doresc să văd un număr anume, doar vreau să fiu surprins plăcut. Iubesc necunoscutul, îmi place să experimentez și sunt sigur că iUmor va fi o experiență plăcută pentru mine', a spus cel de-al patrulea jurat al ediției de duminică.

Mihai Petre, Delia, Mihai Bendeac și Cheloo vor juriza în această formulă toate numerele iUmor din această duminică, pe care telespectatorii le pot urmări începând cu ora 20.00, la Antena 1.

Așadar, în acest weekend, Mihai Petre apare și la „iUmor', dar și la „Dancing on Ice', ca jurat alături de Elwira Petre, Simona Pungă și Cornel Gheorghe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete