Joaquin Phoenix și Rooney Mara, nuntă în secret. Cum s-a dat de gol actorul?

Joaquin Phoenix și Rooney Mara au împreună un copil care s-a născut în 2020, iar acum se pare că cei doi s-au căsătorit în secret.

Într-un interviu recent, actorul Joker s-a referit la Rooney drept „soția sa', dar nu a împărtășit mai multe detalii despre când și unde a avut loc nunta lor.

*EXCLUSIVE* First pictures of Rooney Mara and Joaquin Phoenix son River – ** WEB MUST CALL FOR PRICING **SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Discuând cu revista italiană Best Movie despre filmul său nominalizat la BAFTA C’mon C’mon, Joaquin, 47 de ani, a dezvăluit că Rooney, 36 de ani, l-a încurajat să preia rolul.

„El (n.r. regizorul Mike Mills) m-a invitat la el acasă și am început să discutăm de ce a vrut să facă acest film cu mine și, în cele din urmă, am ascultat-o ​​pe soția mea, care are întotdeauna dreptate, și am fost de acord', a spus actorul, potrivit Hello Magazine.

În altă parte a conversației, Joaquin a făcut și un comentariu rar despre fiul lor de 18 luni, în timp ce discuta despre cum a fost să lucrezi cu Woody Norman, co-starul său adolescent C’mon C’mon .

„L-am lăsat pe Woody să mă ghideze, m-a învățat multe, sper că fiul meu poate crește cu sensibilitatea lui', a mai spus el.

Joaquin și Rooney, care sunt împreună din 2016, au devenit părinții unui băiețel în septembrie 2020, dar, într-un mod similar, nu au împărtășit public vestea decât multe luni mai târziu.

Joaquin Phoenix și Rooney Mara, Roma 2013

Se crede că și-au numit fiul River după defunctul frate al lui Joaquin, River Phoenix, care a murit tragic în 1993 din cauza unei supradoze de droguri.

Cele două vedete s-au întâlnit când au lucrat împreună la filmul Spike Jonze din 2013. Cu toate acestea, nu au început să se întâlnească decât trei ani mai târziu, când s-au reunit pe platourile de filmare ale Mariei Magdalene. Și-au confirmat logodna în iulie 2019.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete