Constantin Enceanu este căsătorit, dar a avut multe admiratoare: „Am întâlnit femei care mi-au spus că nu plec de acolo până nu mă au”

Constantin Enceanu este căsătorit, dar a avut multe admiratoare: „Am întâlnit femei care mi-au spus că nu plec de acolo până nu mă au”

Constantin Enceanu este unul dintre cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară de la noi. Artistul a fost invitat în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu', de la Antena Stars, unde vorbit despre viața de artist, cu bune și cu rele, dar și despre familia sa.

Constantin Enceanu este căsătorit, dar a avut multe admiratoare

Cântărețul susține că pentru el încrederea este esențială într-o căsnicie și mărturisește că, dacă soția lui nu ar fi avut încredere în el, relația lor nu ar fi durat atât de mult. Toate acestea mai ales în contextul în care, în meseria sa intră în contact cu o mulțime de reprezentate ale sexului frumos.

„Am întâlnit femei care mi-au spus că nu plec de acolo până nu mă au. Eu le-am zis ‘mulțumesc, dar trebuie să termin cu treaba aici. Sunt  și doamne mai tinere, dar am un succes la doamnele în vârstă de nu îți imaginezi. La un moment dat, la un concert peste hotare, am cântat jumătate de oră și alte trei ore am stat la poze. Asta este meseria', a mărturisit Constantin Enceanu, la Antena Stars.

Despre cum gestionează discuțiile din familia sa, despre relația ieșită din comun cu fiica sa, dar și despre felul în care au învățat cu toții să fie chibzuiți cu banii, Constantin Enceanu vorbește deschis duminică, în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu'.

Foto: Antena Stars

Mihaela Tudor

Citește și:

Daniela Gyorfi și George Tal, despre povestea lor de iubire cu suișuri și coborâșuri: „Ne-am certat, ne-am despărţit'

Dan Negru nu și-a dorit dintotdeauna să devină prezentator de televiziune: „Cred că mi-am ratat cariera'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete