Connect-R, tată de patru copii. Publicul o știe doar pe Maya

Connect-R este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de la noi din țară. Ani la rând a fost în atenția publicului datorită talentului său muzical, dar și a sufletului său bun și altruist.

Connect-R, pe numele său real Ștefan Mihalache, și-a ținut cât a putut de mult viața persoanală de ochii oamenilor, însă cu toții știm că acesta a fost căsătorit cu Misha și au împreună o fetiță superbă. Maya este lumina ochilor lor și deși sunt divorțați, cei doi fac tot posibilul ca acest lucru să nu-i afecteze sănătatea emoțională.

Artistul se bucură de un succes incredibil pe plan profesional. Acesta a lansat o piesă care a prins foarte mult la public împreună cu Smiley, a participat la emisiunea Asia Express, iar acum are numeroase concerte pe litoral. Cu toate acestea, cântărețul își găsește timp pentru a fi alături de Maya și de cei trei băieți pe care i-a „adoptat'.

Connect-R a demonstrat de-a lungul timpului că este un om care își iubește foarte mult familia, motiv pentru care ori de câte ori are ocazia vorbește despre fetița lui care îi calcă pe urme.

Connect-R, tată de patru copii. Publicul o știe doar pe Maya

Într-un interviu, Connect-R a mărturisit că el și Misha se gândesc să o înscrie la cursuri de canto.

„Maya cântă. Cu siguranță are un auz extraordinar și ne încântă auzul de fiecare dată când se pune la pian sau când fredonează o melodie din generic, de la desene animate. E fantastică. Acum urmărim să ia și lecții de canto, urmează să aprofundăm.

Face 8 ani în ianuarie. (…) Ne-a moștenit pe amândoi ba, mai mult, e peste noi. Și nu zic asta ca să-mi laud „marfa', dar efectiv aude mai bine și decât mine, și decât maică-sa (n.r. Misha)', a declarat cântărețul.

Mai nou, artistul a povestit și despre copiii pe care i-a luat sub aripa lui. El și-a luat angajamentul de a-i ajuta cât de mult poate pentru a face o carieră muzicală.

„Îi am pe cei 3 băieți de la Ghetto Gang care chiar sunt niște copii și pe care i-am adoptat, ca să spun așa, cu totul. Ei mă consideră un tată și eu, pe ei, copiii mei. În afară de faptul că i-am ales după niște criterii care țin de talent, sunt niște copii extraordinari.

Îmi lipsesc când plec în concerte, și eu lor, am observat lucrul ăsta. Pregătesc cu ei primul single și video oficial, care se numește „Porsche Cayenne' și în paralel pregătesc un filmuleț de prezentare cu ei, pentru că au niște povești extraordinare. Vin din familii, dacă spun modeste, aș da-o în lux deja, mai mult decât modeste', a mărturisit Connect-R.

Unul dintre băieții adoptați a fost concurent la emisiunea Next Star acum câțiva ani. Atunci Connect-R făcea parte din juriu și a fost cucerit de talentul său de dansator, dar și de povestea lui impresionantă.

„Pe Toto l-am cunoscut acolo (n.r. la Next Star), avea o poveste extraordinară, creștea fără mamă, care era la închisoare. Chiar s-a făcut și un film despre viața lui. M-a impresionat de atunci, pentru că era un bun dansator. Am observat că timpul a trecut și el s-a apropiat de muzică și e rapper în toată regula.

Am primit de-a lungul vremii multe demmo-uri și m-am oprit la Ghetto Gang, pentru că copiii trebuie să înțeleagă că nu e de ajuns să scrii bine sau să fi rapper, trebuie să ai ceva în plus. Și asta au ei. Când îi vezi pe celălat trotuar îți dai seama că nu sunt comuni, că e ceva cu ei', a mai povestit Connect-R, în interviul pentru Click.

Toată această poveste spune multe despre Omul Connect-R care nu a uitat de unde a plecat, iar acum își dorește să ajute și el așa cum a fost ajutat de-a lungul carierei sale de alții.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete