Gabriela Prisăcariu, noi vești despre sarcină. A mers la medic și a fost copleșită de emoții

Gabriela Prisăcariu va deveni mamă în cel mai scurt timp. Pe măsură ce marele moment se apropie, aceasta este copleșită de o mulțime de gânduri și emoții. După ce săptâmâna trecută, ea și Dani Oțil s-au întors de urgență din vacanță din cauza unor mici probleme, frumoasa soție a matinalului de la Antena 1 a mers la medic pentru a vedea dacă micuțul este în regulă.

Ca orice mamă responsabilă, Gabriela Prisăcariu ascultă de sfaturile medicului care îi urmărește evoluția sarcinii și merge periodic la control. Cu atât mai mult acum când mai este atât de puțin până își va strânge în brațe băiețelul mult dorit.

Soția lui Dani Oțil este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu urmăritorii ei toate momentele frumoase sau mai puțin plăcute din timpul sarcinii. Recent, frumosul model le-a povestit acestora că a mers la control pentru a vedea starea bebelușului.

Mai mult decât atât, ea le-a zis că nu are contracții deocamdată, iar micuțul este bine. Monitorizarea bebelușului se face în ultimele săptămâni de sarcină, prin urmare, Gabriela Prisăcariu a fost pentru prima oară la acest tip de control.

„Haideți că am aflat și ce este cu acea analiză, motorizarea bebelușului, bineînțeles că am primit multe mesaje, de parcă ‘Oh my God! Nu știi ce înseamnă?’ De unde să știu? N-am mai făcut asta. Totul este bine, i-am auzit inimioara, nu am contracții. Ei bine, și el este foarte șmecher! A fost super cuminte, în mod normal dimineața este haos', a povestit vedeta, pe rețelele de socializare.

Cum arată Gabriela Prisăcariu în ultima lună de sarcină?

Numărul kilogramelor adunate în timpul sarcinii le dă bătăi multor femei, însă în cazul Gabrielei Prisăcariu acest lucru este doar un mit, deoarece ajunsă pe ultima sută de metri aceasta s-a îngrășat doar 13 kilograme. Ea a postat câteva imagini din care reiese că silueta sa este aproape neschimbată, singurul plus este burtica de graviduță.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete