Confesiunea unei cititoare: “Fosta lui soție mă deranjează la culme, dar și eu am exagerat cu răzbunarea…”

DRAGĂ REDACȚIE: “Am făcut ceva cu adevărat stupid și ORIBIL. Sunt convinsă că în momentul în care iubitul meu va afla, va pune capăt relației noastre.…”

Deși am 31 de ani, se presupune că ar trebui să mă comport matur și responsabil. Dar eu am făcut ceva complet iresponsabil și aiurea. Iubitul meu are 34 de ani și a mai fost căsătorit. Are un fiu de cinci ani împreună cu fosta lui soție. Băiatul lor este un puști drăguț și simpatic, dar mă enervează faptul că iubitul meu își vede fosta soție în fiecare săptămână când își ia și își duce copilul acasă la mama lui.

În urmă cu ceva timp, am găsit o fotografie cu fosta lui nevastă, goală, în telefonul lui, care fusese făcută înainte să-l cunosc. În impulsul momentului mi-am trimis-o pe telefonul meu. Fosta lui mi-a dat întotdeauna de înțeles că l-ar lua înapoi într-o clipă, doar să vrea….

Săptămâna trecută, am făcut o greșeală de neiertat pe care nu știu cum s-o scot la capăt. Fiul lor a stat cu noi peste noapte și când a plecat acasă s-a plâns că se simte rău. Fosta lui ne-a sunat să ne acuze că i-am dat prea multe dulciuri copilului, când de fapt, el nu mâncase deloc nimic dulce.

Apoi a făcut febră și i-a fost din ce în ce mai rău, așa că ea l-a sunat pe iubitul meu să meargă să-l ia și să-l ducă la Urgențe. După consult, a fost trimis acasă cu medicamente pentru o enterocolită ușoară.

Când l-am chestionat pe iubitul meu, el mi-a spus că era normal ca fosta lui să fie atât de îngrijorată pentru că își face griji pentru fiul lor. Apoi a recunoscut că a îmbrățișat-o până când aceasta s-a calmat – dar eu am văzut roșu în fața ochilor. Mi s-a părut doar o schemă ieftină pentru a-l face pe el să o atingă. Așa că i-am trimis acea fotografie incriminatoare și i-am spus că dacă nu își ține mâinile acasă de pe bărbatul meu, o voi trimite tuturor persoanelor de contact. Asta a fost o decizie pripită din partea mea. Iar acum nu știu cum s-o îndrept.”

Confesiunea unei cititoare: Cum mi-am salvat căsnicia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate