Concert exceptional Tudor Gheorghe – “Pelerini din tara nimanui”

Concert exceptional Tudor Gheorghe – “Pelerini din tara nimanui”

Tudor Gheorghe Pelerini 2Inegalabilul Tudor Gheorghe aduce versurile poetilor Grigore Vieru si Mircea Micu mai aproape de inimile publicului in concertul “Pelerini din tara nimanui”, joi 17 octombrie 2013, la Sala Palatului din Bucuresti, ora 19.00.

Tudor Gheorghe, unul dintre cei mai mari graitori ai traditiei romanesti,  reuseste de fiecare data sa prezinte concepte noi pentru concertele pe care le sustine, reuseste  sa reinterpreteze intr-o maniera originala mostenirea de veacuri a romanilor. Talentul sau si prezenta scenica sunt inconfundabile, iar salile de concert sunt pline, la fiecare aparitie a sa.

„De fiecare dată când îl ascult – și asta se întâmplă des – Tudor Gheorghe îmi confirmă bănuiala că poezia românească – populară și cultă – poate mișca munții. (…) Problema mea, inhalând prin toți porii melodia ființei sale, este cum să-mi stăpânesc o lacrima de dragoste, admirație și mândrie că poate exista acest fenomen (…). Spunea Marin Sorescu

“Pelerini din tara nimanui” aduce pe aceeasi scena 3 monstri sacri ai artei: maestrul Tudor Gheorghe, Grigore Vieru si Mircea Micu, doi poeti de marca, ale caror versuri vor prinde viata intr-o inegalabila interpretare, sub bagheta dirijorului Marius Hristescu.

Concertul din data de 17 octombrie de la Sala Palatului face parte din turneul national de promovare “Pelerini din tara nimani” desfasurat in perioada 10 octombrie – 2 decembrie in peste 30 de orase din Romania si isi propune sa aduca un omagiu creatiilor nemuritoare ale acestor poeti si sa imprime un suflu artistic in randul spectatorilor.

Concertul “Pelerini din tara nimanui” este un eveniment sustinut de Domeniul Coroanei – Segarcea si face parte din turneul de promovare a poeziei si muzicii cu acelasi titlu.

Parteneri media: Antena 1, Antena 3, Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, Libertatea, Avantaje, Urban.ro, Eva.ro, BestMusic.ro, 220.ro, Infomusic.ro, iConcert.ro

Biletele s-au pus in vanzare la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, Humanitas, Diverta, reteaua magazinelor Domo, Germanos, Orange, Vodafone, Inmedio, in Oficiile Postei Romane, si online pe www.bilete.ro, www.eventim.ro si www.myticket.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Familie si casa