Colecționează cele mai spectaculoase minerale de pe Pământ

Mineralele Pamantului

Educativă și distractivă în egală măsură, noua colecție Mineralele Pământului lansată de Colecțiile Libertatea este ideală atât pentru marii colecționari, cât și pentru cei mici. Caută edițiile la chioșcuri și pe colectii.libertatea.ro.

Mineralele Pământului e o colecție pentru întreaga familie în care vei găsi 80 de minerale autentice de dimensiuni mari. Ele au fost alese cu mare grijă de cei mai buni geologi și mineralogi. Colecția spectaculoasă ajunge acum în casa ta, cu fiecare ediție săptămânală.

Fiecare ediție vine la pachet cu o revistă în care vei găsi curiozități, experimente și imagini impresionante. În plus, primești și o cutie specială pentru depozitarea mineralelor în cele mai bune condiții, ca un adevărat colecționar.

Vedeta primului număr e aurul – o sticluță cu aur autentic și revista însoțitoare, la doar 4,99 lei. În edițiile următoare, Cuarțul roz, la 14,99 lei, și Ochiul de tigru plus cutia specială pentru depozitare, la 29,99 lei.

Descoperă povestea planetei și secretele ei uimitoare care fac posibilă lumea așa cum o știm azi.

Fii cu ochii pe colectii.libertatea.ro și pe chioșcurile de ziare și nu rata fiecare ediție impresionantă din colecția Mineralele Pământului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Advertorial