Coffee shop la tine în bucătărie, cu serviciul de închirieri aparate cafea. Simplu și rapid!

Mută coffee shopul la tine în bucătărie, cu serviciul de închirieri aparate cafea! Bucură-te de cafea proaspătă și aromată, la cele mai bune prețuri! Relaxare și răsfăț, într-o singură ceașcă!

H2On.ro îți pune la dispoziție o soluție special gândită pentru toți iubitorii de cafea de pretutindeni: serviciul de inchirieri aparate cafea, astfel încât să te bucuri de o cafea la fel ca cea de la coffee shop, chiar la tine acasă sau la birou! Acest serviciu a apărut ca răspuns la nevoile consumatorilor.

Cum poți avea un espressor la tine acasă sau la birou?

Este simplu, mult mai simplu decât ți-ai putea imagina! H2On.ro îți oferă espressor în custodie, pe care îl poți folosi atât timp cât comanzi lunar cafea. Spre deosebire de alte servicii de închirieri cafea, H2On.ro nu te obligă la plata suplimentară sau la un contract tip abonament. Tot ce trebuie să faci este să comanzi lunar minimum două sortimente de cafea din oferta propusă pentru espressoarele în custodie, iar folosirea acestora va fi gratuită!

Nu trebuie să-ți faci griji în privința contractului! Oricând vei dori să întrerupi colaborarea, o poți face simplu, cu un telefon, pentru a returna espressorul, fără costuri suplimentare. 

Cât de greu este să folosești un espressor de cafea?

Este atât de ușor încât îl poate folosi oricine! Tot ce trebuie să faci este să umpli rezervorul espressorului cu apă, să pui cafeaua în aparat, să apeși butonul și… gata! În câteva secunde, cafeaua ta preferată este în ceașcă, pregătită pentru a-ți încânta papilele gustative și a te umple de energie!

Cât de costisitor este un serviciu de închirieri aparate cafea?

Micile detalii, precum produsele de protocol, se adaugă pe lista cheltuielilor și cresc costurile lunare, ajungând să fie destul de greu de acoperit. H2On.ro este atent la nevoile clienților săi, tocmai din acest motiv a dezvoltat serviciul de închirieri aparate cafea, destinat, inițial, business-urilor mici, precum restaurante, agenții, edituri etc. Apoi, acest produs a devenit funcțional și pentru familiile numeroase, în care sunt iubitori de cafea și se consumă mai mult de 4 cafele/ zi, timp de o lună.

Luarea în custodie a aparatului este gratuită și nu vei avea de plătit decât cafeaua pe care o veți consuma tu și cei apropiați. Astfel, veți avea posibilitatea să vă răsfățați diminețile cu diverse sortimente de cafea. 

O cafea buna nu se refuză niciodată, așa că asigură-te că vei oferi bucurie la ceașcă oricui va accepta invitația ta. Nu trebuie să bați drumul până la cafeneaua din centrul orașului, căci acum poți avea coffee shop-ul chiar la tine în bucătărie. Discuțiile sunt întotdeauna mai savuroase, atunci când sunt acompaniate de o cafea aromată. Fie că alegi sortimente de cafea LavAzza, illy sau Julius Meinl, cu espressoarele din gama H2On.ro vei reuși să prepari cafea ca un profesionist, simplu, doar apăsând un buton.

Nu mai ezita și răsfață-te cu o cafea ca la coffee shop, cu ajutorul serviciului de închirieri aparate cafea pus la dispoziție de H2On.ro! Serviciile clasice percep de multe ori o taxă sau cer un rulaj mult prea mare, potrivit mai degrabă unei cafenele din zona centrală a orașului. Dacă nu vrei să investești într-un espressor premium, dar îți dorești să te bucuri de magia cafelei bune, asta e ocazia pe care o așteptai!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Advertorial