Cleopatra Stratan, test de cuplu. Ce greșeală a comis Edward Sanda și ea i-a atras atenția imediat?

Edward Sanda și Cleopatra Stratan își trăiesc povestea de iubire mai mult ca niciodată. Au început ca doi amici, însă scânteia dintre ei s-a aprins mai repede decât s-ar fi așteptat.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan s-au căsătorit în vara anului trecut, după ce s-au logodit la majoratul artistei din Republica Moldova. Cei doi au avut o nuntă așa cum și-au dorit, deși în spațiul online au apărut diverse controverse. Cu toate acestea, vedetele nu au luat în seamă răutățile și și-au trăit frumoasa iubire așa cum au simțit.

În prezent, Edward Sanda și Cleopatra Stratan locuiesc împreună în București și mulți fani se întreabă când vor face un copilaș. Cei doi au declarat că sunt concentrați pe cariera lor și momentan nu le stă mintea la altceva.

Toți cei care îi urmăresc pe platformele de socializare, pot observa cât de frumos se privesc, cât de frumos își vorbesc și cum se surprind unul pe celălalt în fiecare zi. De curând, tânărul cuplu a fost supus unui test de cuplu, unde Edward Sanda a fost rugat să-și descrie soția într-o frază. Acesta a răspuns simplu că jumătatea sa este „unică', însă Cleopatra Stratan l-a mustrat spunând că nu este o frază, ci un cuvânt. Altfel spus, trebuia să detalieze un pic.

Acum ceva timp, fiica lui Pavel Stratan a fost invitată în emisiunea online a Alexandrei Ungureanu unde a dezvăluit cum este viața ei de familie alături de Edward Sanda.

„Încă nu am trecut prin toate situațiile vieții ca să pot să îmi dau seama ce poate face el și eu nu, dar din ceea ce am trăit până acum, de când ne-am mutat împreună, ce pot să fac și eu poate să facă și el și invers', i-a mărturisit Cleopatra Stratan, Alexandrei Ungureanu la emisiunea online, scrie Wowbiz.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete