Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la altar pe 14 august. Primele imagini cu ei în ținutele de nuntă

Cleopatra Stratan și Edward Sanda formează unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din România. La începutul relației lor de prietenie, aceștia au negat că ar fi ceva mai mult între ei, dar acum cei doi artiști împărtășesc cu fanii de pe rețelele de socializare multe momente din viața lor de cuplu.

Imediat după ce Cleopatra și-a terminat studiile liceeale, cei doi porumbei au decis să facă un prim pas important în relația lor. Astfel că, după o lungă perioadă de timp în care povestea lor s-a desfășurat la distanță, tinerii îndrăgostiți s-au mutat împreună la București.

Edward Sanda a cerut-o în căsătorie pe fiica lui Pavel Stratan cu ocazia aniversării majoratului, iar până acum nu au spus decât că își vor uni destinele în această vară. Ei, bine, recent, odată cu lansarea unei melodii în care își spun propria poveste, Cleopatra a anunțat și data marelui eveniment: 14 august. Prin urmare, sâmbătă, cei doi tineri vor deveni soț și soție la 24 de ani, respectiv 18 ani.

„O viață-ntreagă noi ne-am căutat și am simțit că suntem suflete pereche încă de la început. Piesa asta este despre noi, iar clipul ne descrie povestea de la cum ne-am cunoscut până în momentul prezent. Am decis să lansăm această piesă acum, în contextul căsătoriei noastre care va avea loc pe 14 august!', a scris Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram în dreptul unei fotografii cu ei doi îmbrăcați în mire și mireasă.

„La început am fost prieteni … dar prieteni care simțeau ceva foarte special și puternic. O conexiune extrem de frumoasă și ieșită din comun care ne-a apropiat și ne-a făcut să ne dăm seama că în lumea asta suntem făcuți unul pentru celălalt.Pe 14 August vom deveni oficial SOȚ și SOȚIE! Îți mulțumesc pentru tot ce trăiesc cu tine', a spus și Edward Sanda pe Facebook.

În nenumărate rânduri, Cleopatra Stratan și Edward Sanda au declarat că vârsta este doar un număr și contează doar iubirea pe care și-o poartă unul altuia. Cei doi au fost destul de rezervați în ceea ce privește detaliile marelui eveniment, însă au mai „scăpat' mici informații. Una dintre ele este că nu vor avea nași. Alături de ei vor fi prieteni buni, familia și cu siguranță vor avea o nuntă așa cum și-au dorit-o, unde se vor distra de minune.

„Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie', a declarat Edward Sanda.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete