Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eveniment important făcut în mare secret: „Amândoi așteptam ziua în care ne…”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, eveniment important făcut în mare secret: „Amândoi așteptam ziua în care ne…”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. La începutul relației lor de prietenie, aceștia au negat că ar fi ceva mai mult între ei, dar acum cei doi artiști împărtășesc cu fanii de pe rețelele de socializare multe momente din viața lor de cuplu.

Vara a sosit în viața cuplului cu numeroase schimbări și imediat după ce Cleopatra și-a terminat studiile liceeale, cei doi porumbei au decis să facă un prim pas important în relația lor. Astfel că, după o lungă perioadă de timp în care povestea lor s-a desfășurat la distanță, tinerii îndrăgostiți s-au mutat împreună la București.

Locuiesc deja de câteva zile împreună și sunt extrem de fericiți pentru că în sfârșit stau sub același acoperiș și nu mai sunt nevoiți să facă naveta București-Chișinău.

„Amândoi așteptam ziua în care ne vom muta împreună și iată că a venit. Ne-am mutat de câteva zile și suntem super bucuroși', a spus Cleopatra Stratan pe contul său de Instagram.

De asemenea, nici Edward Sanda nu este mai prejos cu postările, ba chiar face declarații de dragoste Cleopatrei, numind-o deja „soțioară'.

„Sunt cel mai fericit pentru tot ce trăiesc cu tine! 😍 @cleopatrastratan #wifey', a scris Edward Sanda în dreptul unor fotografii cu ei doi pe contul său de Instagram

Ziua de naștere a Cleopatrei de anul trecut nu a însemnat doar aniversarea majoratului, ci ea a avut parte și de o cerere în căsătorie. Cerere pe care Edward Sanda a făcut-o copleșit de emoții. Următorul pas este nunta pe care și-au anunțat-o deja și cu siguranța va avea loc în această vară.

Fericirea se citește pe chipurile lor și deși nu au anunțat data exactă când vor păși către altar, au specificat că luna de miere o vor petrece în Maldive pentru că amândoi își doresc această destinație.

„Nunta o să se întâmple vara aceasta, nu dăm data exactă, vrem să fie surpriză pentru toată lumea. Iar luna de miere s-ar putea în Maldive, acolo ne dorim. Încă nu ne-am hotărât, cred că ne decidem după nuntă. Oricum vrem să fie undeva la căldură, liniște, relaxare', a declarat Edward Sanda pentru impact.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete