Cleopatra Stratan și Edward Sanda au renunțat la inhibiții. Cum s-au pozat cei doi îndrăgostiți?

Cleopatra Stratan și Edward Sanda

Cleopatra Stratan și Edward Sanda nu ratează nici un moment să își arate dragostea ce și-o poartă unul celuilalt. Cei doi postează des pe rețelele de socializare imagini din viața lor de cuplu și împărtășesc cu fanii lor toate evenimentele importante.

Povestea lor de dragoste a început acum mai bine de un an de zile și au ținut ascunsă relație susținând că sunt doar prieteni. Mai târziu și-au oficializat relația și au recunoscut că se iubesc. Multă lume nu le-a dat vreo șansă din cauza faptului că este o relație la distanță.

Acest tip de relație este extrem de greu de menținut, dar cei doi au rezistat, ba mai mult de atât au declarat că vor să se căsătorească anul acesta, în ciuda vârstei lor fragede, ea 18 ani și el 23 de ani.

De curând, fanii au fost suprinși să-i vadă pe rețelele de socializare pe cei doi îndrăgostiți într-o ipostază extrem de intimă. Edward Sanda a postat o fotografie în care apare fără haine alături de iubita lui în timp ce erau în pat. Mesajul din dreptul imaginii este în limba engleză „My Universe' (tradus: „Universul meu').

Admiratorii lor i-au copleșit cu complimente și i-au felicitat pentru iubirea lor atât de puternică și frumoasă.

„Frumoșilor😍 / Ce bine semănați!😍 Vă ador ca artiști și ca oameni. Sunteți minunați👍 / O combinație minunată 😍😍 / Vă ador, sunteți super / Sunteți frumoși împreună, să vă iubiți mult 😍😘❤️ / Doamne, ce drăguți sunteți!', acestea fiind câteva dintre mesajele fanilor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete