Artista Jo, la un pas să-și piardă viața într-n accident aviatic

Artista Jo, la un pas să-și piardă viața într-n accident aviatic

Începutul anului 2021 a fost pentru cântăreața JO plin de evenimente neplăcute. Artista a dezvăluit, în direct la TV, cum a primit numeroase semne că nu trebuie să plece în vacanță în Bali.

În cadrul unui interviu dat de curând de Jo, aceasta și-a uimit fanii povestind cum i s-au schimbat planurile în câteva minute. Tocmai când se pregătea să plece în vacanța mult dorită și planificată până la cele mai mici detalii, a primit rezultatul pozitiv testului Covid. În cele din urmă, acesta a fost greșit, însă a fost cel mai bun lucru care i se putea întâmpla.

„Eram negativă, dar pur și simplu ceva nu m-a lăsat să plec acolo. Ideea e că zborul inițial pe care îl aveam pe 8, cu care trebuia noi să plecăm, zborul intern din Jakarta spre Bali, aveam zborul internațional până în Jakarta si apoi spre Bali.

Zborul intern, din câte știm noi, ar fi dispărut de pe hartă, semn că s-a prăbușit. Ideea este că niu și dacă am pleca pe 30 sau pe 8, tot ar fi trebuit să stăm în carantină în Jakarta', a spus JO la Antena Stars.

Cântăreața avea nevoie de această vacanță pentru a se relaxa și pentru a-și încărca bateriile, însă nu a mai plecat, iar acest lucru a fost de bun augur.

„Eu am fost și foarte încăpățânată în perioada aia, foarte mult voiam să plec și eu tot primeam semne de genul că nu trebuie să plec. Nu știu dacă neapărat din cauza acestei chestii cu avionul, dar pur și simplu poate era nevoie să mai stau pe aici.

M-am încăpățânat și am tras foarte tare de mine să plec și de fiecare dată primeam înapoi semne. A fost ciudățel, dar parcă acum mi-am întărit mai mult convingerile și o să ascult de primul semn', a mai declarat artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete