Cleopatra Stratan, dezvăluiri despre cum își va aniversa ziua de naștere: „Un loc special pentru mine”

Cleopatra Stratan va schimba anul acesta prefixul. Ea va împlini 20 de ani pe 6 octombrie, motiv pentru care își dorește să plece cu soțul ei într-un loc extrem de drag sufletului ei. Artista a mărturisit că timpul îi este extrem de ocupat și chiar și-ar dori să marcheze ziua sa de naștere într-un mod inedit și romantic.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o poveste de dragoste parcă desprinsă din basme. Artista din Republica Moldova a acceptat să devină soția cântărețului la o vârstă fragedă, ar zice gurile rele, însă ei nu au ținut cont de părerile celorlalți și au întemeiat o familie. Planurile lor de viitor sunt mărețe în ceea ce privește căminul lor, însă până atunci se ocupă intens de carieră. Motiv pentru care vara aceasta nu prea au avut timp de vacanțe, iar acum Cleopatra a dezvăluit într-un interviu ce și-ar dori să facă de ziua sa de naștere care urmează.

„Ne dorim foarte mult să plecăm din nou la Paris, urmează să împlinesc 20 de ani în octombrie. Fac și eu două decenii și vreau să mergem la Paris din nou. Mi-a plăcut foarte mult Parisul și vreau să îl vizitez din nou. A rămas un loc special pentru mine. Pe lângă asta, nu știm dacă o să mai apucăm până la finalul anului să mai mergem într-o vacanță”, a spus Cleopatra Stratan pentru Ego.

Cât despre cadoul pe care și-l dorește din partea soțului, fiica lui Pavel Stratan a mărturisit că pentru ea și Edward Sanda contează sentimentele și faptele, nu neapărat lucrurile materiale.

„Noi ne sărbătorim aniversările. Și ziua noastră, de când suntem împreună, dar și aniversarea de la căsătorie. Cu ocazia aceasta, am făcut și un an de zile, pe 14 august. La noi dragostea se măsoară în sentimente și în fapte, nu neapărat în cadouri. Ne place să ne facem și cadouri, din când în când, dar nu ne bazăm pe asta, nu facem ceva pentru asta', a mai spus cântăreața pentru sursa de mai sus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete