Claudia Tatarici, o viață în slujba vieții! Femeia ale cărei decizii fac diferența dintre viață și moarte

Claudia Tatarici, medic şi purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, are la activ sute de cazuri şi intervenţii.

Îşi dedică fiecare oră de muncă pentru a-i salva pe cei care au nevoie, cel mai mult, de ajutor. Femeia care nu are voie să greşească, să se supere sau să se lase influenţată de problemele persoanale atunci când pleacă în misiune.  Unele mai grele, altele mai uşor de gestionat, dar toate contra cronometru. Răsplata cea mai mulţumitoare: recunoştinţa oamenilor salvaţi şi satisfacţia de a face un bine.

Claudia Tatarici, medic şi purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa, a absolvit Facultatea de Medicină a Universităţii „Ovidius, iar în anul 2001 a început activitatea la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa. De atunci, zi de zi, sare în ajutor celor care au nevoie. De atunci, salvează vieţi.

'Când eram în şcoala generală, am hotărât să urmez liceul sanitar, pentru a-i ajuta pe cei din jurul meu. La acel moment, bunica mea era bolnavă şi m-am gândit că o pot ajuta într-un fel. Dacă ar fi să mă întorc în timp, aş alege aceeaşi meserie, adică aş dori să lucrez tot în sănătate', spunea doctorița pentru ziuaconstanta.ro.

'Profesia de medic este o profesie nobilă. Am noroc să am alături un soţ care mă înţelege şi o fetiţă care vrea să îmi calce pe urme'.

Dacă viața i-ar da șansa să aleagă, spune că ar urma același drum. Poate nu este cel mai ușor, poate nu este cel mai drept însă știe singur că va ajunge la destinația pe care a ales-o: aceea de a-și îndeplini misiunea de a fi un om care ajută oamenii nu doar cu vorba ci și cu fapta.

Sursa foto: capturi reporterntv.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Povesti adevarate