Alina Sorescu, lovitură în plin divorț de Alexandru Ciucu. Vestea neplăcută pe care a primit-o

Alina Sorescu a primit o veste neplăcută în plin divorț de Alexandru Ciucu. Cântăreața a aflat că a rămas fără emisiunea de la TVR, unde învăța telespectatorii să vorbească corect.

Alina Sorescu a aflat că emisiunea sa, „Vorbește corect' de la TVR, unde i-a învățat pe telespectatori să se exprime corect a fost scoasă din grila de programe. Artista a declarat că va colabora în continuare cu postul public de televiziune, chiar dacă proiectul ei nu va mai fi pe micul ecran.

„Cu TVR am colaborat de mică și voi colabora cu drag de fiecare dată când voi fi invitată. În această perioadă, urmează să vedem cum vom concretiza alte proiecte. Este locul unde am crescut și m-am format ca artist și om de televiziune.', a mărturisit Alina Sorescu pentru playtech.ro.

alina-sorescu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Fosta parteneră a lui Alexandru Ciucu nu pierde timpul. Artista se pregătește acum de un spectacol pentru copii la Constanța. Pe lângă aceste proiecte, Alina Sorescu se ocupă și de școala sa de muzică.

„Voi face la Constanța spectacolul Suflet de copil, pe data de 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor și mă pregătesc în același timp și pentru proiectele pentru Crăciun. E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii „Picii lu Soreasca', am avut multe concerte.

La școala mea, eu mă ocup de tot, inclusiv de ținutele copiilor. Mă ocup cap-coadă, de toată apariția și imaginea loc. Tot acum, filmez și un clip nou, cu picii. Nu am un număr fix, vin și copii noi, nu pot spune exact. Numărul lor e fluctuant, nu e relevant. Sunt cursuri extra-școlare, nu e obligatoriu.

Am totodată comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor', a completat aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete