Claudia Pătrășcanu, aniversare cu surprize neplăcute. Ce a pățit unul dintre băieți: „Viața ne-a arătat iar cât de imprevizibilă este”

Claudia Pătrășcanu a împlinit 44 de ani pe 6 octombrie. Artista a anunțat zilele trecute că va petrece alături de persoanele dragi ei, însă astăzi le-a mărturisit fanilor săi de pe Instagram că planurile i-au fost schimbate. Unul dintre băieții ei și ai lui Gabi Bădălău nu se simte bine de câteva zile.

Claudia Pătrășcanu își pune mereu copiii pe primul plan indiferent despre ce îi pregătește viața. De trei ani se luptă cu fostul său soț pentru a divorța și pentru a le oferi copiilor liniștea de care au nevoie. Deși a fost nevoită să treacă prin numeroase situații extrem de controversate, cântăreața își păstrează optimismul și nu renunță în a spera la mai bine. La fel s-a întâmplat și zilele trecute când anunța că își va sărbători ziua de naștere liniștită alături de cei dragi, însă se pare că viața i-a pus mici piedici și a fost nevoită să anuleze. Gabriel, băiatul cel mare, s-a îmbolnăvit, astfel că ei vor petrece acasă.

„Chiar dacă ne făcusem un plan pentru ziua de astăzi, acela de a ieși împreună la un restaurant, viața ne-a arătat iar cât de imprevizibilă este. 🙂 Am rămas acasă, deoarece Gabriel este sub tratament cu antibiotic, pe sfârșitul unei bronșiolite care ne-a dat de cap în fiecare noapte. Important este că suntem tot împreună, oriunde și orice s-ar întâmpla! Așteptăm să vină și frățiorul de la grădiniță, apoi ne petrecem în liniște în cortul nostru de acasă, exact cum le-am promis copiilor', a scris Claudia Pătrășcanu la Instastory în dreptul unei imagini cu băiatul care îi oferea un buchet superb de flori, mulțumindu-le tuturor pentru urări.

Claudia-PatrascanuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De-a lungul timpului, Claudia Pătrășcanu a făcut declarații dure la adresa tatălui copiilor ei. Ea a precizat la un moment dat că Gabi Bădălău nu ar fi iubit-o sincer, altfel dacă s-ar fi întâmplat, nu ar mai fi umilit-o atunci când s-a pus problema despărțirii.

„Am primit mesaje, amenințări: Dacă bagi divorț de mine, îți fac toate manevrele, te declar nebună, îți iau copiii. Au fost momente de disperare. Cred că căsnicia noastră din partea lui a fost un moment din viață în care și-a găsit liniștea. Eu nu cred că el m-a iubit vreodată. Asta nu m-a afectat nici în timpul căsniciei. Un bărbat, când își face o amantă pe care o prezintă peste tot, pe care o scoate în toată lumea, înseamnă că acolo s-au investit sentimente. Mesajul acela l-am scris după ce am ieșit la o masă cu familia lui, nu m-am simțit respectată, nu m-am simțit soția lui, mama copiilor lui, m-am simțit umilită, foarte umilită’, a declarat în urmă cu ceva timp cântăreața, potrivit Click!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete