Anunțul făcut de Anghel Damian despre Lia Bugnar. Lucrează împreună: „Extraordinară”

Anghel Damian a păstrat o relație bună cu Lia Bugnar după despărțire. Regizorul lucrează împreună cu scenarista pentru serialul „Clanul'.

Timp de câțiva ani, Anghel Damian și Lia Bugnar au avut o discretă poveste de dragoste și s-au despărțit anul trecut. În prezent, regizorul serialului „Clanul' are o relație cu Theo Rose și urmează să devină părinți peste doar 4 luni. Anghel lucrează și cu Theo Rose, dar și cu Lia Bugnar pentru același proiect la PRO TV.

„Lia este un dramaturg și un scenarist extraordinar. Ea le dă o viață, prin cuvinte, extraordinară. După care, felul în care gândim, de la început, tipologia unui personaj și felul în care îl descriem în acțiuni și vorbe, îl ajută. Apoi, migala în lucrul cu actorul, cu fiecare secvență în parte. E foarte complicat să ții minte un text care are o anumită topică. Chiar vorbeam cu domnul Mihăiță, el spunea că își învață textul cu o lună înainte, pentru că orice cuvânt care e scos dintr-o frază, nu mai are absolut nicio logică. Ele, deși sunt într-o topică care distruge logica, dacă ești atent, au logica personajului domnului Măcelaru. Și, atunci, trebuie să înveți cuvânt cu cuvânt, virgulă cu virgulă, pauză cu pauză, mimică, gestică, tot', a declarat Anghel Damian pentru Click!.

theo-rose-anghel-damianSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Theo Rose a rămas însărcinată când filmările pentru serialul „Clanul' sunt în toi. Anghel Damian știe cum va gestiona această situație, astfel încât proiectul pe care îl are la PRO TV să nu fie afectat.

„Bineînțeles că în orice context s-a întâmplat asta – și la «Vlad», cu Olimpia Melinte, care a fost însărcinată -, eram pregătiți pentru situațiile astea. Și, acum, avem o grijă extraordinară. Dar ea e cea care trage să nu fie pusă într-un statut particular și vrea să fie cot la cot cu restul actorilor. Bineînțeles, condițiile de filmare nu sunt cele mai fericite, de multe ori, pentru că filmezi, în frig, 12 ore. Sunt locații în exterior. Oricât de bine te-ai îmbrăca, când stai 12 ore la -2 grade, îngheți. Și, atunci, tot timpul trebuie să ai grijă cum faci programul, cum faci cronologia'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete