Claptone, artistul care a pregătit ceremonia oficială de deschidere a festivalului UNTOLD 2022, le-a făcut o surpriză fanilor

UNTOLD FESTIVAL WAS UNREAL!', asta credem și noi, dar aceasta a fost postarea făcută de germanul Claptone pe contul său de Instagram, după live-ul din mainstage-ul celui de-al șaptelea capitol al magiei UNTOLD.

În 2022, Cluj-Arena a fost locul care a a oferit câteva premiere pregătite de creatorii UNTOLD.

Ceremonia oficială de deschidere a adus pe mainstage-ul festivalului un moment unic. The Man, The Myth, The Mask sunt câteva dintre atributele din spatele unui personaj legendar, germanul Claptone, care a fost primit cu mult entuziasm de zecile de mii de fani de pe Cluj-Arena.

E posibil ca niciodată să nu-i descoperim adevărata identitate, pentru că la fiecare apariție live este protejat de celebra mască aurie. Un lucru e însă cert în legătură cu acest artist – de fiecare dată va veni cu piese de top, cu influențe house și tech house. Mulți dintre fanii DJ-ului au purtat, la rândul lor, masca aurie, care e asociată cu identitatea ascunsă a germanului.

Set-ul lui Claptone a deschis porțile unui univers în care fanii UNTOLD au fost invitați să combine realul cu imaginarul și să descopere tema acestui an, ,,Temple of Lúna'.

DJ-ul și producătorul care ocupă locul 3 în Alternative Top 100 DJs 2021, clasamentul realizat de publicația DJ Mag în colaborare cu Beatport, și-a întrebat fanii din social media dacă ar trebui să posteze pe contul de YouTube set-ul pregătit special pentru Ceremonia Oficială de Deschidere a festivalului UNTOLD 2022.

Răspunsul acestora a venit imediat, iar live-ul germanului este acum disponibil pe platforma YouTube.

Fanii UNTOLD, care doresc să fie parte din capitolul 8 al festivalului anul viitor, se pot înscrie acum pe https://untold.com/ pentru a cumpăra abonamente la preț special. Primele abonamente vor fi scoase la vânzare în curând și zeci de mii de oameni s-au înscris deja pe site-ul festivalului pentru a fi primii care își asigură intrarea în tărâmul magic UNTOLD 2023.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial