Cine va fi nașa de cununie a Adrianei Bahmuțeanu și a lui George Restivan: „Eu sunt factorul care i-a conectat”

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au logodit la biserică vara aceasta și aveau planuri mari de nuntă. Au amânat însă evenimentul, băiatul lui a avut unele probleme de sănătate, iar acum se adaptează la școala din România. Cu toate acestea, ei nu au renunțat la nuntă, au stabilit și cine le va fi nașă.

Este vorba despre Carmen Harra, cea care le-a și făcut cunoștință. „Eu sunt factorul care i-a conectat. Eu sunt omul de legătură. Eu aș vrea să fiu nașa numărul unu și trebuie să fiu. Îmi doresc din tot sufletul, ei mă așteaptă pe mine să vin. Eu aș vrea să vin în primăvară, dar dacă ei vor insistă am să fac un efort de dragul lor, pentru că îi iubesc pe amândoi, sunt atât de minunați împreună.

Sunt așa un exemplu, să vezi doi oameni care s-au găsit. Când doi oameni s-au găsit și sunt suflete pereche, se simte din prima secundă, nu îți trebuie ani de zile să îi cunoști.”, a declarat Carmen Harra, în exclusivitate pentru Antena Stars, conform Spynews.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan nu au stabilit însă detaliile nunții. „Nu știu detaliile, știu că ea nu își dorește o nuntă foarte mare pentru că se gândește la ce se întâmplă în lume la ora actuală, de faptul că prețurile sunt foarte mari și se gândește dacă lumea își permite să vină la o nuntă sau dacă ea își permite să organizeze o nuntă de magnitudinea de care și-ar dori.

De aceea detaliile sunt mai puțin importante. Contează doar că va avea loc.”, a mai mărturisit vedeta, care e dispusă să revină oricând în țară pentru viitorii ei fini. „Nu am mai fost în România de trei ani și ceva. Îmi este dor, îmi doresc și abia aștept să vin.”, a mai dezvăluit Carmen Harra, tot pentru Antena Stars.

Adriana Bahmuțeanu și George Restivan locuiesc în România, în casa ei. El a renunțat la traiul în America și a revenit în țară, alături de băiatul lui Blake.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete