Ce s-a întâmplat cu gemenii Alinei Laufer după ce au fost mutați la altă creșă: „Suntem toată casa în alertă”

În urmă cu câteva săptămâni, Alina Laufer a schimbat creșa gemenilor și a decis să-i aducă la o grădiniță mai aproape de casă. În ultima perioadă micuții s-au îmbolnăvit și au dat viroza și mamei lor.

Alina Laufer este îngrijorată pentru gemenii ei, care au avut probleme de sănătate. Vedeta i-a mutat la o altă creșă, iar acum este perioada virozelor. Davina și Nathaniel au avut viroze respiratorii, iar mama lor a luat virusul de la ei.

„Nu știu ce să mai zic, suntem toată casa în alertă! Le-am schimbat grădinița copiilor de o lună-două și de vreo lună de zile au tot avut ba enteroviroze, ba viroze respiratorii. Nu mai putem! Acum am luat-o și eu! O dăm în familie de la unii la alții, asta e! Ai mei au nasul înfundat tot timpul, așa e la grădiniță. Părinții știu cel mai bine asta! Mie mi-a fost ieri cel mai rău, după multă vreme, nici voce nu am avut! Am luat și eu de la ei!', a povestit, pentru Click!, Alina Laufer.

alina-laufer-copii-2-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta își dorește o vacanță doar pentru ea și soțul ei, Ilan Laufer, însă momentan nu pot pleca, pentru că gemenii sunt prea mici.

„Gemenii au început să vorbească. Davina chiar trăncănește bine și la grădiniță. Îi aud când îi iau. Vorbesc mai mult cu educatoarele decât cu noi, nu le tace gura și îi laudă educatoarele că sunt cuminți. Cu noi acasă, ne disperă! Mâncau și tot la grădiniță, curăță farfuria.

Și mie îmi mâncau bine acasă, de obicei, dar acum, de când cu răceala asta, nu mai mănâncă atât de bine, dar la grădiniță curăță farfuria, mănâncă tot. Le merge bine! Tot ce îmi doresc la un moment dat, când vor face doi ani este să plecăm doar eu cu Ilan undeva, amândoi, să ne relaxăm puțin. Până acum nu i-am lăsat deloc singuri dar ne-am dori să se apropie momentul!', a mai adăugat Alina Laufer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete