Cine sunt starurile copertei

Pentru că e ediția aniversară de 20 de ani, va prezentăm o nouă copertă „colectivă care aduce la un loc poveștile a cinci femei remarcabile din România, atitudinea lor pozitivă, zâmbetul lor de învingătoare, profesionalismul lor într-o lume cu totul specială, cea a vânzărilor directe. Cinci femei care nu sunt vedete, celebrități, nici măcar persoane publice. Sunt femei obișnuite, echilibrate, devotate propriei lor afaceri Amway. 

Iuliana Stroe

iuliana stroe

Este întreprinzător Amway, în paralel cu activitatea de educator, iar faptul că l-a cooptat și pe soțul ei în afacere o ajută să echilibreze balanța profesie-familie pentru că astfel petrec împreună timp mai mult și de calitate. În momentul în care i s-a prezentat planul de vânzări și marketing, a fost destul de neîncrezătoare, dar faptul că aveau trei credite și mare nevoie de bani a făcut-o să accepte provocarea.

„Cea mai dificilă perioadă a fost până când am înțeles ce înseamnă să vinzi și cum să vinzi, fapt care te ajută să te descoperi pe tine și cât poți să duci. Cert este că cine ajunge să intre în Amway, se integreaza perfect în sistem și nu se mai poate despărți pentru că devine un stil de viață. Tocmai de aceea și fiica noastră vrea să ne urmeze, susține Iuliana.

Îi place: eSpring™ cea mai vândută marcă din lume de sisteme casnice de tratarea apei.

Georgeta Piscoi

georgeta piscoi

Fiind și antrenor de aerobic, la un moment dat, una dintre clientele de la sală i-a povestit despre compania Amway și valorile acesteia, propunându-i să participe la o întâlnire cu întreprinzători Amway. A acceptat și a întâlnit oameni deschiși, prietenoși, care i-au oferit tot sprijinul. „Ca începător, cel mai greu e să depășești etapa refuzurilor, care te descurajează. Pe măsură ce te perfecționezi, deja putem vorbi despre momentele frumoase de succes și despre faptul că simțim cum creștem împreună în afacerea care, practic, ne-a resetat sistemul de valori. Peste 5 ani, eu și soțul meu ne vedem la nivelul de Diamant, bucurându-ne de flexibilitate financiară și fiind o familie al cărei mare câștig e acela de a petrece timp împreună.

Îi place: bodykey by NUTRILITE™ – programul personalizat de control al greutății

Bianca Haiduc

bianca haiduc

A început să lucreze ca întreprinzător însărcinată fiind cu copilul cel mic, și cu încă unul de crescut. A fost soluția ideală de a lucra de acasă, astfel încât să poata avea grijă de familie. Cel mai frumos moment a fost când a obținut suficiente venituri din afacere astfel încât să nu mai fie nevoită să reia jobul. Îi place că întâlnește o diversitate de oameni de la care poate învăța multe și care o marchează pozitiv.

Consideră că astfel se redescoperă pe ea ca om, că își valorifică la maximum potențialul și că această afacere i-a dezvoltat calitățile pe care le avea deja. Acest mod de a gândi a devenit stilul de viață al familiei – soțul Biancăi a fost cel care a implicat-o la început, iar acum văd același viitor și pentru copiii lor.

Îi place: Artistry™ Youth Xtend Power System – o combinație revoluționară în  domeniul îngrijirii antirid a tenului

Ildiko Armeanu

ildiko armeanu

E fizician de profesie și nu concepe să renunțe la activitatea de profesoară la liceul Ady Endre, chiar dacă a câștigat confortul financiar care i-ar fi permis să se ocupe în exclusivitate de afacerea ei. A aflat despre această companie încă de la început, de la o cunoștință din SUA, și a avut șansa de a porni activitatea Amway de la deschiderea filialei din România.

Componenta educațională a contat foarte mult, chiar dacă era total diferită de cea din sistemul de învățământ. Acum a ajuns să preia în metodica ei de profesoară aceste elemente și să le transmită elevilor ei, cu rezultate extraordinare. Îi place să vadă cum oameni cu motivații obișnuite își descoperă și valorifică potențialul și e impresionată să constate cum cuplurile devin mai puternice lucrând împreună.

Îi place: Nutrilite Daily – Supliment alimentar cu vitamine esențiale și minerale

Roxana Chiriac

roxana chiriac

Este întreprinzator Amway de 7 ani, dar înainte a lucrat ca angajat la o multinațională în București, cu toate că părinții ei aveau deja succes cu propria
lor afacere Amway. S-a întâmplat să participe la un congres care i-a captat atenția și a produs declicul care i-a transformat mentalitatea de angajat într-una de întreprinzător.

L-a convins și pe soțul ei să se alăture și în cinci ani își dorește să creeze o organizație extinsă internațional. Obiectiv foarte tangibil dacă te gândești că deja a fost premiată ca speaker pentru tineri datorită atitudinii ei pozitive care îi inspiră în dezvoltarea profesională.

Îi place: Artistry Hydra-V – Ser concentrat vital pentru ten

 

 

 

 

Realizator: Daniela Palade Teodorescu

Stilist: Florentina Mușat

Foto: Dan Borzan

Machiaj: Raluca Felea, make-up artist Amway

Coafură: Daniel/Getts Hair Team

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Cariera